28 / 04 / 2024

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesi!

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesi!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Proje: Botanica İstanbul

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükselen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.



Botanica İstanbul Evleri projesinde dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Toplam 477 adet daireden oluşan proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile yükseliyor.


Botanica İstanbul Evleri projesinde yeşil alanları, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş yolları, spa merkezi, fitness salonu, Türk Hamamı bulunuyor. Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan projede daireler banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunuluyor.


Botanica İstanbul Evleri projesi E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesi, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi alanlara yürüme mesafesinde bulunuyor.


Botanica İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor. Daire teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşeceği projede lansman fiyatları devam ediyor. Projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.


Botanica İstanbul Evleri iletişim

Tel: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön