28 / 04 / 2024

Boulevardi İstanbul projesi satışa çıktı! 250 bin dolara!

Boulevardi İstanbul projesi satışa çıktı! 250 bin dolara!

Firma: Emaar İnşaat

Proje: Boulevardi İstanbul

Emaar Türkiye'nin Libadiye projesi Boulevardi İstanbul'da ön satışlar başladı. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor...




Emaar Türkiye'nin projesi  Boulevardi İstanbul  projesi ön satışlarına başladı. Avrupa'nın en iyi projelerinden biri olarak ödül kazanan Boulevardi İstanbul projesi rezidans, konut, AVM, ofis ve otel alanlarının yer alacağı karma bir proje olarak yükseliyor. 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Emaar Boulevardi İstanbul projesi 700 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Ofis ve dükkan satışlarının yapılmayacağı Boulevardi İstanbul projesinde konutların fiyatları 250 bin dolardan başlıyor. Büyüklükleri 35 metrekare ile 400 metrekare arasında değişen 1+0'dan 5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. 2016 yılında tamamlanması planlanan Boulevardi İstanbul projesinde ilk teslimlerin 2014 yılı sonunda yapılması hedefleniyor.


Boulevardi İstanbul projesi satışa çıktı! 250 bin dolara!


400'den fazla mağazanın yer alacağı Boulevardi İstanbul AVM 2 milar doları aşan bir yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Boulevardi AVM'nin 2015 yılının ilk aylarında hizmete açılması hedefleniyor.


Eğlence merkezi, 15 salonlu dev sinema salonu, buz pateni pisti, sanat galerisi, heykel müzeleri ve hayvanat bahçesinin yer alacağı Boulevardi İstanbul projesinde beş yıldızlı otel konseptinde 40 metrekarelik 180 otel odası bulunuyor. Rezidans bloğunun ilk 10 katında otel odaları yer alacak. Boulevardi İstanbul projesinde otel odalarının metrekaresi 6 bin 500 dolardan başlıyor.


Boulevardi İstanbul satış ofisi nerede? 


Boulevardi İstanbul projesi Libadiye'de Boğaziçi Köprüsü'ne 7 kilometre, FSM Köprüsü'ne 22 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 30 kilometre, Ataşehir'e 6 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Boulevardi İstanbul projesi Libadiye Caddesi'nde çıkınca, Libadiye köprüsünü geçtikten sonra Soyak Camii yönünde Ünalan tabelasından sağa giriliyor. Yolu sağ taraftan dümdüz takip edince, sağ tarafta kalan eczaneyi geçtikten sonra Boulevardi İstanbul satış ofisine varılıyor.


Boulevardi İstanbul kroki ulaşım


Boulevardi İstanbul projesi satışa çıktı! 250 bin dolara!


www.emaar.com.tr

www.boulevardi.com.tr

0216 547 17 00

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön