29 / 04 / 2024

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Boutique Vadi Residence'ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Boutique Vadi Residence projesinin teslimleri 2 ay sonra gerçekleştirilecek. Projeden konut sahibi olmak isteyenler peşin ödemelere özel indirimden yararlanabiliyor. 



Cebeciler İnşaat'ın Antalya Alanya'da hayata geçirdiği Boutique Vadi Residence 4 blok olarak inşa ediliyor. Blokların 6 katlı olarak tasarlandığı Boutique Vadi Residence'ta toplam 72 konut bulunuyor.

Alanya Oba Mahallesi'nde yükselen Boutique Vadi Residence'ta 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 150 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor. 

Boutique Vadi Residence ta peşin ödemelere özel indirim! Teslimler 2 ay sonra!

Antalya Boutique Vadi Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 449 bin Euro'dan başlıyor, 776 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Projede; Kapalı otopark, elektrikli araç şarj istastonu, yerden ısıtma, açık havuz, kapalı havuz, hamam, sauna, spor salonu, sinema salonu, çocuk oyun odası, kamera sistemi, yürüyüş yolu, tenis kortu, çocuk parkı bulunuyor. 

Boutique Vadi Residence projesinde yer alan 3 oda 1 salon daireler 150 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 170 metrekare ile 173 metrekare arasında, 6 oda 1 salon daireler ise 319 metrekare ile 351 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

Web: https://www.seaside-alanya.com/

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!


Geri Dön