29 / 04 / 2024

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.



Enflasyonun artmasıyla birlikte gerek ev, gerek araba alacak, ya da iş yeri açacak vatandaşlar bankaların kredi miktarlarını araştırmaya başladı. Konuyla ilgili flaş bir gelişme de kısa süre önce yaşandı. İş Bankası'ndan krediler hakkında çok önemli bir açıklama geldi. 

Yeni müşteri kazanmak adına başlatılan kampanyalarda İŞ Bankası diğer tüm bankalara örnek olabilecek bir kampanyaya imza attı. İş Bankası’ndan sıfır faizli “Hoş Geldin Kredisi” olarak duyurulan yeni İŞ Bankası 100 bin TL kredi faizsiz kampanyası tüm Türkiye’de büyük gündem yarattı. İŞ Bankası 100 bin TL kredi faizsiz şartları neler?

İŞ BANKASI 100 BİN TL VERECEK 

“​İş Bankası, yeni müşterilerine %0 faizli Hoş Geldin kredisi sunuyor. Türkiye İş Bankası, bu yıl yeni müşterisi olan veya daha önceki yıllarda müşteri olup ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere sıfır faizli kredi imkânı sağlıyor. ​ 2023 yılı içerisinde ikincisi düzenlenen ve ilgi gören kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli kredi kullanılabiliyor.” denilen yeni kampanyada en önemli detaylardan birisi ilk defa ile banka ile çalışılacak olması. Yeni müşteriler ile sınırlandırılan kredide mevcut müşterilere benzer bir hak tanınmıyor. Ancak bu konuda da banka özel bir kriter getirmiş durumda. “2022 yılı ve öncesinde müşteri olmuş ancak 2023 yılında Bankamızla aktif ürün ve hizmet ilişkisi bulunmayanları kapsamaktadır.” denilerek 2023 yılında banka ile çalışmayanların da yararlanabileceği belirtiliyor.

100.000 TL’lik kredi alan kişiler, faiz oranı 0 olduğu için faiz ödemesi yapmayacak. Bununla birlikte tek seferlik 800 TL’lik masraf ücreti ödenecek. Bu ödemelerin ardından 6 ay boyunca 16.666.666 TL’lik taksitler halinde ödeme yapılabilecek.


Geri Dön