Ekonomi

Böylesi 40 yılda bir gelir! Bu indirim ilaç gibi gelecek! 5 kg toz şeker sadece…

Zam haberlerinden sonra bu indirim ilaç gibi gelecek. Önemli gıda maddelerinden biri olan toz şekere indirim geldi. İşte 5 Kg toz şeker sadece…İşte tam da indirim peşinde olanlara göre bir indirim haberi duyuruldu

Gıda ürünlerinde pek çok vatandaş indirim haberlerini kovalıyor. İşte tam da indirim peşinde olanlara göre bir indirim haberi duyuruldu.

Marketlerde satılan gıda ürünleri artık birçok vatandaşın kesesini bir hayli zorlar duruma geldi. İşte 5 kg toz şeker sadece…

5 KG TOZ ŞEKERDE İNDİRİM YAPILDI!

Vatandaşlar hangi markette indirim varsa artık alışverişini oradan yapıyor. Marketlerden artık indirimsiz ürün almak pek mümkün gözükmüyor. Gelen bir indirim haberine göre 5 kilo toz şekerin fiyatı 64 TL’den satılacaktır.  Ancak stoklarla sınırlı olacak ve bu kampanya 16 Ağustos tarihinde sona erecek. Her müşteri için belirtilen indirimli toz şeker kampanyasından sadece bir seferlik yararlanma hakkı olacak. Diğer market fiyatları ile  5 kilo toz şekerin fiyatı karşılaştırıldığında 100 TL’nin üzerinde olduğu görüldü.

5 KİLO TOZ ŞEKER 65 TL

Son zamanlarda yaptığı kampanyalarla herkesin dikkatini çeken ofis malzeme satan Avansas yeni bir indirim haberi ile gündeme geldi. Yapılan açıklamaya göre Avansas’ta yapılacak olan ilk alışverişe 5 kilo tozşekerin fiyatının 65 TL’den satılacağı belirtildi. Aynı zamanda 200 TL’lik de alışveriş yapmak gerektiği dile getirildi.

İNDİRİMLİ TOZ ŞEKER KAMPANYASININ DETAYLARI NELERDİR?

Avansas.com kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Ziraat Bankası Bankkart’ı olanlar için açıklandı! Sadece 10 gün kaldı! İşte detaylar!

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

İstanbul Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir? En yakın Tarım Kredi Kooperatif marketleri nerededir?