03 / 05 / 2024

Bozbeyi İnşaat Tekstil Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bozbeyi İnşaat Tekstil Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Bozbey tarafından kuruldu.



Bozbeyi İnşaat Tekstil Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Bozbey tarafından kuruldu.

Bozbeyi İnşaat Tekstil Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. TEKSTİL Evde kullanılan tekstil takımları, perdeler ve çeşitli tekstil malzemesinden ev eşyaları toptan ticareti çarşaf, yatak takımı, yastık kılıfı, masa örtüsü, havlu, battaniye, yorgan, diğer mefruşatlar vb. METAL Demir dışı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile değerli metal cevherleri hariç v.b TEMİZLİK Temizlik malzemesi toptan ticareti deterjan, ovma krem ve tozları, yumuşatıcılar, Arap sabunu, vb. dahil, kişisel temizlik sabunları hariç GIDA Un, nişasta, makarna, şehriye vb. ürünler ile hazır gıdaların et/sebze suları, hazır çorbalar vb. toptan ticareti (ekmek mayası, kuru maya vb. dahil KIRTASİYE Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda gazeteler ve kırtasiye ürünlerinin perakende ticareti NAKLİYE Karayolu ile şehir içi yük taşımacılığı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.gaz ve petrol ürünleri hariç KOZMETİK Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda kozmetik ve kişisel bakım malzemelerinin perakende ticareti diş fırçaları, saç fırçaları, elektriksiz tıraş makineleri, jilet, ustura, parfümeri ürünleri ve kolonya, doğal sünger, sabun dahil TOPRAK Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla çiçek, bitki ve bitki tohumu (çiçek toprağı ve saksıları dahil) perakende ticareti seyyar satıcılar hariç CAM Cam ve cam ürünleri imalatı ORMAN İşlenmemiş ağaç (tomruk-ham haldeki) toptan ticareti orman ağaçları, endüstriyel odunlar vb. MAKİNA YEDEK PARÇA Diğer makine, ekipman, aksam ve parçaları ile büro mobilyalarının toptan ticareti REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri (kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. PLASTİK Plastikten mandal, askı, sünger, sabunluk, tarak, bigudi, toka, saç firketesi, boncuk, biblo, heykelcik ve diğer eşyalar ile mamul haldeki kendinden yapışkanlı levha, şerit vb. ürünlerin imalatı ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler (uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu ELEKTRONİK Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti (elektronik valfler, tüpler, yarı iletken cihazlar, mikroçipler, entegre devreler, baskılı devreler, vb.) (seyrüsefer cihazları hariç OTO YEDEK Motorlu kara taşıtlarının parçalarının belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda perakende ticareti (dorse, damper, akü dahil, lastik ve camlar ile motosiklet parça ve aksesuarları hariç


Geri Dön