27 / 04 / 2024

Bozüyük Yeni Mahalle Konağı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Bozüyük Yeni Mahalle Konağı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yeni Mahalle'de belediye tarafından yapımına başlanan 'Mahalle Konağı'nın inşaatı hızla ilerliyor. Yeni Mahalle Cami Caddesi üzerinde yapımına başlanan konağın ilk katının beton ve kolonları tamamlandı...




Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yeni Mahalle'de belediye tarafından yapımına başlanan 'Mahalle Konağı'nın inşaatı hızla ilerliyor.


Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı'nın "Her Mahalle'ye Bir Mahalle Konağı Projesi" kapsamında ilk olarak Çarşı Mahalle Yenidoğan mevkiinde yapımına başlanan Mahalle Konakları'nın ikincisi Yeni Mahalle'ye üçüncüsü de Tekke Mahalle'ye yapılıyor. Yeni Mahalle Cami Caddesi üzerinde yapımına başlanan konağın ilk katının beton ve kolonları tamamlanırken, ikinci katının beton işlerine başlandı. 2 katlı olarak projelendirilen Yeni Mahalle Konağı'nın toplamda 682 metrekarelik kullanım alanına sahip olacağı ve alt katında bayanların spor yapabilmeleri için bir fitness salonu, muhtarlık olarak kullanılabilecek 4 adet oda, üst katında mahallelinin düğün ve toplantılarını yapabileceği, kalabalık misafir guruplarını ağırlayabileceği bir düğün salonu yer alacağı bildirildi. 



Star Gündem


Geri Dön