02 / 05 / 2024

Braas Çatı, geleceğin yaşam alanlarını tasarlatıyor

Braas Çatı, geleceğin yaşam alanlarını tasarlatıyor

Braas Çatı, ÇATIDER'in düzenlediği Ulusal Çatı&Cephe Sempozyumu'nda tasarım yarışmasının ana sponsoru oldu



ÇATIDER'in bu sene 5. kez düzenlediği Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu kapsamında Braas, mimarlık öğrencilerine yönelik tasarım yarışmasının ana sponsoru oldu. Braas ürünlerinin kullanımı ile yaratılacak olan tasarımlarda geleceğin mimarları, "Çatıların Yaşam Alanlarına Katkısı"nı özgün yorumlarıyla ortaya koyacak.

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi olan Braas, Çatıder'in (Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği) bu sene 15 - 16 Nisan tarihleri arasında  İzmir  9 Eylül Üniversitesi'nde 5. kez düzenleyeceği Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu'nun ana sponsoru oldu. Sempozyum kapsamında düzenlenen tasarım yarışmasında "Yapı Kabuğunun Yaşam Alanlarına Katkıları" Braas'ın 200'e yakın farklı ürünü kullanılarak mimarlık öğrencileri tarafından yorumlanacak.

Geleceğin mimarlarının yaratıcı yönlerini ön plana çıkararak sektörle buluşmalarını sağlamak ve yapı ürünlerinin kullanımında yeni fikirler ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen yarışmanın son katılım tarihi 9 Mart 2010 olarak belirlendi. Yarışma katılım şartları konusunda detaylı bilgi sahibi olmak için katılımcılar www.monier.com.tr sitesini ziyaret edebilirler.

Braas Çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya'da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 4 kıtada, 46 ülkede 150'den fazla üretim tesisi ve 11.155 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye'de Braas markası ile 1998'den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.

 


Geri Dön