16 / 05 / 2024

Braas Figoroll Plus çatı izolasyonunda yeni nesil çözüm!

Braas Figoroll Plus çatı izolasyonunda yeni nesil çözüm!

Türkiye"ye ilk olarak Braas"ın tanıttığı; çatılarda havalandırma sağlayan mahya bandı Airband, Ar-Ge çalışmaları ile güçlenerek yerini yeni nesil Figoroll Plus"a bırakıyor



Mükemmel yapışkan özelliği ve labirent teknolojisi ile Braas Figoroll Plus, çatılarda üstün koruma sağlıyor.

Braas, yeni nesil teknolojileri kullanarak; Almanya tasarım ofislerinde geliştirdiği çift kanallı labirent teknolojisi ile Figoroll Plus"ı üretti. çatılardaki mahya hatlarında harçsız ve havalandırmalı kullanım sağlayan Figoroll Plus mahya bantları; estetik görünümlerinin yanı sıra üstün su yalıtımı da gerçekleştiriyor. Braas"ın nefes alan modüler çatı sistemi, artık çift havalandırma kanallı Figaroll PLUS ile daha fazla nefes alıyor.

çatılardan içeriye sızmaya çalışan yağmur ve kar sularına karşı üstün direnç gösteren Figoroll Plus mahya bantları; esnek yapısı ile uygulama kolaylığı sağlamasının yanı sıra kendiliğinden yapışkanlı silikonize folyo şeritleri ile çatı örtüsüne kolayca monte edilebiliyor.

Dünyada 50"den fazla bölgenin iklim özelliklerinin uygulandığı Braas rüzgar tüneli performans testlerinden diğer Braas ürünlerinde olduğu gibi tam not ile geçerek tüketiciye sunulan Figoroll Plus mahya bantları; UV ışınlarına karşı da güçlü direnç göstermekte; bu sayede çatıların ömrünü uzatan önemli bir çözüm ürünü olmaktadır.

Braas çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya"da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 4 kıtada, 42 ülkede 150"den fazla üretim tesisi ve 10.000"in üzerinde çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye"de Braas markası ile 1998"den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.


Geri Dön