01 / 05 / 2024

Brandium iletişim!

Brandium iletişim!

Firma: Emay İnşaat ve Erko Group

Proje: Brandium Ataşehir

Brandium iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Konut, AVM ve otel alanlarının yer aldığı Ataşehir Brandium Rezidans daire fiyatları 307 bin liradan başlayarak yükseliyor...




1.550 adet dairenin yer aldığı Brandium Evleri projesi Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu işbirliğiyle yükseliyor. Brandium iletişim bilgilerinden önce Brandium Evleri'nin detaylarına yer verelim.


Brandium Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde inşa ediliyor. Ataşehir Brandium Evleri projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Ataşehir Brandium Evleri satış fiyatları 307 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ataşehir Brandium Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları bulunuyor.


Ataşehir Brandium Evleri projesinde konut alanlarının yanı sıra otel ve AVM alanları da bulunuyor. Brandium iletişim için 444 12 00 numaralı telefondan Ataşehir Brandium Evleri satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Ataşehir Brandium Evleri fiyatları stüdyo daireler için 307 bin lira, 1+1 daireler için 605 bin lira, 2+1 daireler için 875 bin lira, 4+1 daire fiyatları 1 milyon 158 bin liradan başlayarakl başlangıç gösteriliyor.


Ataşehir Brandium Evleri nerede?

Ataşehir Brandium Evleri adres : Brandium Ataşehir Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir / İstanbul



Brandium iletişim

Telefon: 444 12 00

Web Adresi: www.brandiumatasehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön