02 / 07 / 2024

Brandy's İzmir ve Ankara'da açılacak!

 Brandy's İzmir ve Ankara'da açılacak!

Türkiye'nin hızlı büyüyen perakende pazarı dünyadaki tüm markaların ilgisini çekiyor. Tabii markaların hepsi Türkiye'ye kendileri gelecek ve bağımsız mağaza açacak kadar cesaretli değil. Böyle olunca iş cesur Türk girişimcilere düşüyor.



Türkiye'nin hızlı büyüyen perakende pazarı dünyadaki tüm markaların ilgisini çekiyor. Tabii markaların hepsi Türkiye'ye kendileri gelecek ve bağımsız mağaza açacak kadar cesaretli değil. Böyle olunca iş cesur Türk girişimcilere düşüyor. Türk girişimciler oluşturdukları ithal karma miski ile kendi markalı mağaza zincirlerini kuruyorlar. 


Bu tanıma uyan gruplardan biri ise Stamati Ailesi'nin kurduğu Çiçek İç Giyim,Firma Calvin Klein'dan Emprio Armani'ye, Maidenform'dan Gottex'a kadar onlarca markanın Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Bunları da Mendo's tabelalı kendi mağazalarında satıyor. Mendos'ta firmanın temsilciliğini yaptığı onlarca markanın ürünlerini bulmak mümkün. Firmanın Türkiye'nin önemli alışveriş caddeleri ve merkezlerinde 15 mağazası var. Calvin Klein'in ise İstanbul ve İzmir'de üç monobrand mağazası var. 


Çiçek İç Giyim'in sahipleri bugünlerde sessiz sedasız yeni bir mağaza zinciri daha yaratıyorlar. Bu zincirin adı Brandy's... İstanbul- Ataköy A Plus ve Canpark AVM'de mağazaları bulunan Brandy's'in  İzmir  ve Ankara'da da birer mağazası açılacakmış. Firmanın ortakları bu yıl sessiz sedasız iki markanın daha Türkiye distribütörlüğünü almışlar. Bunlar Alman hazır giyim markası Joop ile İtalyan kökenli Antoni Moratto, Joop, Hugo Boss gibi 25-45 yaş arası üst gelir grubuna hitap eden bir erkek giyim markası. İtalyan Antony Morato ise 30-50 yaş arasındaki erkeklere hitap ediyor. Konu ile ilgili konuştuğumuz Çiçek İç Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Sami Stamati, "Bu iki markanın ilk mağazalarını Ankara'da açacağız. Joop için iki, Antony Morato için 4-5 mağaza açma düşüncemiz var" diyor. 



Para 


Geri Dön