Ekonomi

Brent petrol hızla düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 brent petrol fiyatı

Bent petol varil fiyatı bugün aşağı yömlü harekt etmeye devam ediyor. Brent petrol dün 95,67 dolar seviyesinde işlem görürken bugün düşmeye başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrol fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol varil fiyatı 2 Eylül 2022...  Brent petrol fiyatı bugün düşerken piyasalarda brent petrolün bugün ne kadar olduğu merak ediliyor

Brent petrol varil fiyatı dün 95,67 dolar seviyesine kadar yükselirken bugün brent petrol fiyatı hızla düşmeye başladı. Brent petrol fiyatı bugün düşerken piyasalarda brent petrolün bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.

Peki bugün brent petrol ne kadar? Bugün brent petrol varil fiyatı ne oldu? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol 2 Eylül 2022 fiyatı...

BRENT PETROL HIZLA DÜŞÜYOR...

Brent petrol varil fiyatı haftanın son işlem gününde düşüşle başladı. Brent petrol bugün 93,93 dolar seviyesine kadar geriledi.


BRENT PETROLDE SON DURUM 2 EYLÜL 2022

Piyasaların gözü OPEC+ grubunun 5 Eylül'da yapacağı toplantıya çevrildi. Suudi Arabistan Enerji Bakanı Abdulaziz bin Selman da geçen hafta başında, OPEC+ grubunun petrol fiyatlarında son dönemde yaşanan düşüşlere karşılık üretimi kısmaya hazır olduğunu belirtmişti.

OPEC+ grubu, bir önceki toplantısında eylül ayı için beklenenden daha düşük bir üretim artışına giderek petrol üretimini eylül ayına günlük 100 bin varil artırma kararına varmıştı. Grup, temmuz ve ağustos aylarında ise günlük 648 bin varil üretim artışı hedeflediğini belirtmişti.

Öte yandan, G7 maliye bakanlarının bugün bir araya gelerek Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasını görüşecekler.

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, dün yaptığı açıklamada, uygulamanın hayata geçirilmesi hakkında kaydedilen önemli ilerlemeye yönelik iyimser olduğunu ifade etmişti.

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak da Rus petrolüne ilişkin tavan fiyat uygulanmasını destekleyen ülke ve şirketlere petrol ve petrol ürünü satmayacaklarını söylemişti.

Talep tarafında ise agresif faiz artırımlarının ekonomileri yavaşlatacağı ve yakıt talebini azaltacağı endişeleri ile Çin'de koronavirüs önlemlerinin sıkılaştırılması fiyatlarda aşağı yönlü hareket gözlemleniyor.

Dikkat! İndirim geliyor! Motorin, benzin, LPG... 

Benzin ve motorine dev indirim! Milyonlara müjde! İşte Opet, BP, Total, Petrol Ofisi ve Shell 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Arz endişesi brent petrol varil fiyatını alt üst etti! Brent petrolde 5 gün sonra dananın kuyruğu kopacak

Brent petrol sert düştü! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Sürücüler hemen bakın