06 / 05 / 2024

Bretz Home, ev-mağaza konseptiyle Kemerburgaz'da açıldı!

Bretz Home, ev-mağaza konseptiyle Kemerburgaz'da açıldı!

BRETZ HOME, mekan girişi ve odalardan oluşan country tarzı ev-mağaza konseptiyle Kemerburgaz'da açıldı. Bretz Home'un, Osmanlı, etnik ve İngiliz country desenleriyle hazırlanan tekstil grubu da markanın yenilikleri arasında



Provence tarzındaki yatak odalarıyla dikkat çeken Bretz Home'un, Osmanlı, etnik ve İngiliz country desenleriyle hazırlanan tekstil grubu da markanın yenilikleri arasında. İpek koton ve keten karışımı kumaşlarla üretilen koltuk, josephine ve dinlenme kanepeleri, özel yapım dresuar ve aydınlatmalar mağazada bulabileceğiniz diğer ürünler arasında.

Artık her yer Provence

FRANSA'NIN huzur dolu kasabalarından doğarak, düne kadar sahil evlerinin stili olarak kendini gösteren
 
Provence, 2011 yılında dekorasyon dünyasının en gözde tarzı.Yaşam alanlarına doğanın ve doğallığın sıcak ruhunu yansıtan Provence stilini yansıtan ürünleri bulabileceğiniz Vent du Sud'de doğal malzemelerle tasarlanan halılardan paspaslara, pek çok alternatifi bir arada bulabilirsiniz.

Ve sahne!

ALEV Pilevne, sahne tasarımı yaptığı yıllarda kazandığı görsel birikimi. Sahne Mobilya adlı markasıyla artık tiyatro sahneleri için değil evler ve özel projeler için konuşturuyor. Sahne Mobilya'nın, özel tasarımları arasında, oturma gruplarından yemek odalarına, yatak odalarından çalışma odalarına, dolaplardan cam aksesuarlar ve aydınlatmalara kadar birçok ürün bulmak mümkün. 2010'da kendini gösteren provance ve country stilleri, Sahne Mobilya'nın 2011 koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor. Bu stilleri yaşam alanlarına adapte edebilmenin formülü maksimum doğallık...

Yeni yıl yeni bir yaşam alanı

2011'l karşılamaya hazırlanırken mekanlarınızı ufak dokunuşlarla yenileyebilirsiniz. Hollanda kökenli Eichholtz firmasının stilize markası New England'ın tasarımlarının özgün ve şık bir görünümü var. Klasik İngiliz mobilyalarını modernize edildiği ürünler evlere ayrı bir hava katacak.
Star


Geri Dön