03 / 05 / 2024

BRN Yatak ArenaPark'ta ikinci showroomunu açtı!

BRN Yatak ArenaPark'ta ikinci showroomunu açtı!

“Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatak, showroom ağını genişletmeye devam ediyor.




BRN Yatak, ihracata yönelik faaliyet gösterirken 2012’de aldığı kararla Türkiye pazarına girmeye karar vermişti.  Ankara  Armada’dan sonra, showroom ağına İstanbul Capacity’i ekleyen BRN Yatak,  İstanbul'daki ikinci showroomunu da Arena Park'ta açtı.

 

BRN Yatak’ın genel müdürü Berna İlter, Türkiye pazarına girdikleri andan itibaren tüketicilerden büyük ilgi gördüklerini belirtti. İlter, “İstanbul'daki yoğun talep nedeniyle Capacity'den sonra ikinci showroom olarak Arenapark AVM'yi tercih ettik. Önümüzdeki aylarda açılışlara yeni lokasyonlar ekleyerek genişleme planına hız kesmeden devam edeceğiz. Ürünlerimiz 5 kıtada 51 ülkede 500'ün üzerinde noktada satılıyor ve büyük beğeni topluyor. Her ülkede o ülkenin uyku kültürüne uygun üretim yapıyoruz. Bu da BRN'nin başarısını artırıyor” dedi.


 İlter, açılışa özel olarak BRN'nin en beğenilen ürünlerinden Mars Meddicare yatakta yüzde 50 indirim fırsatı sunduklarını da bildirdi.


Geri Dön