Konut

Broderi Narin'den Floş Koleksiyonu!

Broderi Narin, Floş Koleksiyonu'yla geçmişi modernize ederek, yarım asırlık nostaljiyi pencerelere taşıyor

Floş Koleksiyonu'nda, barış ve özgürlük mesajlarını yansıtan yaşam tarzları ve şarkılarıyla hatırlanan 60 kuşağının simgeleşen çiçek desenleri de yer alıyor. Koleksiyon çift taraflı kullanım olanağı ile de fark yaratıyor. 

Parlak ve yumuşak tuşesiyle, perdeye özgün ve ayrıcalıklı bir duruş kazandıran Floş Koleksiyonu, sıra dışı modern mekânlar oluşturmak için çözüm arayanlara çarpıcı seçenekler sunuyor.

Bir devrin arabalarını, kıyafetlerini ve aksesuarlarını saran "Hippi çiçekleri", Broderi Narin tarafından günümüze uyarlanarak, Floş Koleksiyonu'nu süslüyor. İlk kez Dubai'de bir otelin dekorasyonu sırasında geliştirilen Floş serisi, kumaş yapısı sayesinde pencerelerde ipeksi bir duruş sergiliyor. Sade, fakat şık bir görünüm sunan koleksiyon, evlerdeki dekorasyon zevkinin hem içeriden hem dışarıdan fark edilmesini sağlıyor.

Ev tekstilinde, modayı  takip etmek ve yeni güncel tarzları yakalamak isteyenlere pek çok seçenek sunan Broderi Narin ürünleri, Broderi Narin'in İstanbul Mahmutbey'deki fabrika satış mağazasında ve Türkiye'ye yayılmış seçkin satış noktalarında yer alıyor.