29 / 04 / 2024

Broderi Narin'den sevgililer gününe yüzde 20 indirim

Broderi Narin'den sevgililer gününe yüzde 20 indirim

Broderi Narin, 14 Şubat Sevgililer Günü için, aşkın ve tutkunun rengini öne çıkaran özel bir "kırmızı kampanyası" gerçekleştiriyor.



Broderi Narin'in koleksiyonunda yer alan kırmızı ve tonlarındaki tüm ürünler için, İstanbul Mahmutbey'deki Fabrika Satış Mağazası'nda, yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca, Sevgililer Günü için özel olarak üretilen kırmızı yastık, masa örtüsü, runner ve amerikan servisleri de yüzde 20 indirimli olarak satışa sunuluyor.


Broderi Narin, 14 Şubat'a kadar sürdüreceği kampanyada, koleksiyonu içinde yer alan kırmızı ve tonlarındaki tüm ürünleri yüzde 20 indirim avantajıyla sunuyor. "Kırmızı Kampanyası", Broderi Narin'in, tül ve perdede günümüz trendlerini yansıtan gözalıcı modern tasarımlarının yanı sıra, Sevgililer Günü'ne yönelik hazırlanan kırmızı renkteki masa örtüsü, yastık, runner ve amerikan servisi gibi ürünleri de kapsıyor.

"Kırmızı Kampanyası", Broderi Narin'in, farklı zevk ve beklentilere yanıt veren 3000'e yakın ürün ve deseni buluşturduğu, Mahmutbey Taşocakları Caddesi üzerindeki 1000 metrekarelik fabrika satış mağazasında uygulanıyor. Broderi Narin'in renk ve desen çeşitliliği ile müşterilerine görsel bir şölen sunduğu fabrika satış mağazasında, yeni sezon koleksiyonlarının yanı sıra, dünyaca ünlü diğer markaları taşıyan ithal ürünler de yer alıyor.

www.broderinarin.com.tr

Geri Dön