29 / 04 / 2024

Brtiney Spears Beverly Hills'te 7 milyon dolarlık villada yaşıyor!

Brtiney Spears Beverly Hills'te 7 milyon dolarlık villada yaşıyor!

Henüz 17 yaşındayken gelecekteki olası serveti hakkında konuşulan Britney Spears, bugün Beverly Hills'teki 7 milyon dolarlık villasında huzuru ve lüksü bir arada yaşıyor



Amerika'nın ona henüz 17 yaşındayken taktığı 'Popun prensesi' lakabını, bu aralar sevilen müzikal dizisi 'Glee'nin kadrosuna katılmasıyla, tekrar gündeme getiren Spears, asıl bombasını yeni çıkartacağı albümle patlatacak. Albüm hazırlık sürecini Beverly Hills'teki muhteşem villasında geçiren güzel yıldız, hayatının en huzurlu ve sakin dönemini yaşadığını anlatıyor.

SIRADAN BİR ANNE
Spears'ın Akdeniz tipi olan villası, hem mimarisi hem de konumuyla Beverly Hills'in en gözde evlerinden biri. Spears, aslında bu villayı ilk kez 2006 yılında gezmiş. O zamanlardan bu evin yerden ısıtmalı havuzuna, kütüphanesine ve sinema salonuna bayılmış! Dört yıl sonra evi satın alan yıldız, yüksek tavanlı salonunda kraliyet saraylarını andıran varak kaplamalar ve şaşaalı perdeler kullanmış. Mutfağında ise yıldızın güneyli kökenini yansıtan sıcak bir atmsfer var. Sean ve Jayden isimli iki oğlu ve sevgilisi Jason Trawick ile birlikte yaşadığı evinde, Britney, sıradan bir anne gibi vakit geçirdiğini söylüyor.
Sabah


Geri Dön