Magazin

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı. Bu hafta konutunu satışa çıkaran en ünlü isim ise Bruce Willis

Son zamanlarda bir çok Hollywood yıldızı mülklerini elden çıkarmaya başladı hemde dudak uçuklatan fıyatlara. Bu hafta konutunu satışa çıkaran en ünlü isim ise Bruce Willis. Aktör Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada bulunan yazlık evini satışa sundu. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Takımadalardan Parrot Cay'de yer alan konut mimari yapısı kadar, bembeyaz plajı ve havuzları da dikkat çekiyor. 

Evin özellikleri

13 bin 500 metrekarelik yazlık evde 12 oda bulunuyor. Söz konusu yazlık malikanede hem kapalı hem açık toplam 4 adet de yüzme havuzu mevcut. Ana evde 6, misafir evinde de 6 oda yer alıyor. 

Bruce Willis yazlık konutunun misafir villasının da kendisine ait özel havuzları bulunuyor. 2020'deen baştan yenilenen evin ayrıca sinema salonu, çocuk oyun alanları, yoga stüdyosu da mevcut. 

Tüm bu detaylar da en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş lüks yazlık Sotheby's tarafından satılıyor. Malikanenin fiyatı ise yalnızca özel müşterileri ile paylaşılıyor.

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Bruce Willis Caicos'taki malikanesini satıyor!

Bruce Willis New York'taki dairesini 18 milyon dolara satıyor!