03 / 05 / 2024

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...



TAV Havalimanları’nın iştiraki olan BTA, yedi ülkede 13 havalimanı ve İDO noktalarının ardından, Turkmall yatırımı ile Maslak’ta hayata geçen UNIQ İstanbul ile şehre girdi. UNIQ İstanbul’daki yeni restoranlar, BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur ve Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu’nun katılımıyla dün düzenlenen toplantıda tanıtıldı.


Günde 90 bin kişinin BTA’nın işlettiği noktalarda yemek yediğini belirten Cesur “2014’te ünlü kahve ve fast food zincirlerine ürün tedarik ettiğimiz Cakes&Bakes Üretim Tesisi’mizi 5 milyon Euro yatırımla büyüttük. Bu yolla da ürünlerimizi Türkiye genelindeki yaklaşık 2 bin noktada misafirlerimizle buluşturuyoruz. Şehir içine girme stratejimiz doğrultusunda da Turkmall ile işbirliğine imza attık. UNIQ İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Foods in the Woods’ta sahip olduğumuz bilgi birikimiyle kendi markalarımızı oluştururken, dünyaca ünlü markalarla da ortaklıklar kurduk. BTA olarak misafirlerimizin beklentilerine cevap verebilecek bir konsept oluşturduk. Anadolu ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini BTA standartlarında bir araya getirdik” dedi.


Yılda 3 milyon ziyaretçi


BTA, havalimanları, İDO ve UNIQ İstanbul’da 246 noktada kafe ve restoran işletiyor. Cesur, BTA’nın 2015 hedeflerinde 42 yeni restoran daha olduğunu söyledi. Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu da 100 milyon Euro yatırım yaptıkları UNIQ İstanbul ile Türkiye’de yeni bir kültür-sanat, eğlence anlayışı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Eyüboğlu “Yılda 3 milyon ziyaretçi bekliyoruz. Yaz döneminde hizmete girecek olan yürüyüş parkurlarımız ve Fransız bir firma tarafından ormana yapılacak özel konsept ile ailelere şehir içinde nefes alabilecekleri bir ortam sunacağız” dedi.


 

Merve Dikbaş-Star


Geri Dön