Ekonomi

Bu banka üyesi olanlar yaşadı! 30 bin liraya varan nakit

Akbank'tan bireysel müşterilerine müjdeli bir haber geldi. Banka, 30 bin liraya kadar nakit kredi veriyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurularınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 30000 TL'ye kadar ödeme alıp almadığınızda istediğiniz zaman kontrol etmek artık çok kolay

İnternet bankacılığı uygulamaları üzerinden verilen ihtiyaç kredileri kampanyaları son zamanlarda oldukça cazip. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurularınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 30000 TL'ye kadar ödeme alıp almadığınızda istediğiniz zaman kontrol etmek artık çok kolay. 

Akbank, resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu yeni duyuruda, 30.000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli yeni bir kredi kampanyasının başladığını ifade etti. 

Akbank, kendi hesabı olan vatandaşların Akbank Direkt uygulamaları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, 30.000 TL'ye kadar ödeme alabilecekleri hakkında bilgi verdi. Bu kredileri alabilmeniz için bireysel müşteri olmanız gerekiyor. VE bunun yanı sıra banka kredi şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda sizlere 30000 TL'ye kadar ödeme verecek olan Akbank, yapmış olduğu, ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte sizlere hızlı bir şekilde işlem yapıyor. 

Akbank üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu hem SMS ile hem de internet bankacılığı üzerinden kolay bir biçimde yapmak mümkün. 

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için SMS ile kredi kampanyası hazırlamış durumda. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp, 44 25 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilecek ve onaylanan kredi tutarını, aynı gün içinde hesabınıza yatırılmış olarak görülecek. 

SMS ile kredi başvurusu yapmak istemeyen vatandaşlar ve bu bankada hesabı olan vatandaşlara Akbank Direkt uygulamasını kullanarak kredi kullanabiliyor. Akbank Direkt uygulamasını kullanarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların internet bankacılığı şifresi ile birlikte giriş yapması gerekli. 7 gün 24 saat başvurunuzu gerçekleşmiş olacak ve 30000 TL'ye kadar kullanmış olduğunuz bu kredilerde 36 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturmak da mümkün. 
 

Emekli olan vatandaşlar ise emekli kredisi kullanmak istiyorlarsa başvurularını, Akbank şubeleri üzerinden yapmaları gerekli. Emekli maaşınızı, Akbank şubelerinde taşıdıktan sonra 5000 TL'ye kadar varan emekli promosyonlarından faydalanabileceğiniz gibi yüksek limitli ihtiyaç kredileri kullanarak diğer bankadaki olan tüm borçlarımızı da tek bir bankaya taşınabilir. Emekli maaşınızı, Akbank üzerinden almak istiyorsanız, banka kredi puanınızın düşük olması durumunda bile sizlere kredi imkanı sağlanabilir.