Ekonomi

Bu bankadan 1250 TL kazanmak için SMS atmak yeterli! İşte kampanyanın detayları!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan kaçırılmayacak bir fırsat sundu. 1250 TL değerinde bu hediyeyi kazanmak için SMS ile başvurmak yeterli olacak. Belirli bir tarihe kadar geçerli olan bu kampanyanın gerektirdiği bazı koşullar da bulunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak, maddi açıdan büyük fayda 30 Haziran’dan başvurunun onaylanması durumunda kampanyaya katılmak mümkün olacak

Akbank, 30 Haziran 2023 tarihine kadar kaçırılmayacak bir kampanya sundu. 30 Haziran’dan başvurunun onaylanması durumunda kampanyaya katılmak mümkün olacak. Bu süreçte Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlamak gerekecek. Akbank’ın 30 Haziran tarihine kadar olan bu kampanya hakkındaki gerekli detaylar haberimizde…

Akbank’ın 1250 TL değerindeki kampanyası 

Dünya çapında yaşanan küresel olaylar, ekonomik olarak da etkilerini göstermektedir. Bu noktada ürün ve hizmet maliyetlerindeki artış kaçınılmak olmaktadır. Bu maliyet artışlarına ve ekonominin zora gitmesine yönelik bankalar da cazip fırsatlarını sunmaya devam etmektedir.  Akbank'tan gelen bu kampanya, 1250 TL'ye kadar chip-para ödülleri kazandırıyor. Bunun için market ve akaryakıt sektörlerinde 1500 TL ve üzeri alışveriş yapmak gerekmektedir. Bu durumda 250 TL chip-para ödülü kazanmak mümkündür. Akbank’tan gelen 1250 TL değerinde chip-para kampanyasına katılım için bazı detayların bilinmesi gerekmektedir. 

Kampanya detayları nedir? 

Akbank’a kredi kartı başvurusu 30 Haziran’a kadar devam edilen müşterilere 1250 TL değerinde chip-para ödülü sunulacak. Ayrıca 1500 TL üzerindeki market ve akaryakıt alışverişlerinde 250 TL de kampanyaya dahildir.  Ticari kartlar, öğrenci kartları, serbest kartlar, ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahil edilememektedir.  1250 TL chip-para ödüllerine ek olarak katılımcı iş yerlerinin de ek chip-para kazanması mümkündür. Kampanyaya katılım oldukça kolay olup sadece birkaç işlemin yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya nasıl katılım sağlanır?

Kampanyaya Juzdan üzerinden katılmak isteyenlerin alışverişlerden önce ‘Hemen Katıl’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. Ayrıca SMS aracılığıyla da kampanyaya katılım mümkündür. Bunun için ilk alışverişten önce ‘ODUL’ yazıp 4566’ya göndermek yeterli olacaktır. SMS gönderilen numaranın bankaya kayıtlı olması önemlidir.  Kazanılan chip-paralar aynı işyerindeki yapılacak ilk 1500 TL’lik alışverişlerde kullanılabilecektir. 

Bankalardan şaşırtıcı adım: Gelir belgesi olmadan ödeme yapacaklar! Bayram öncesi 50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı!

Bayram müjdesi geldi! Banka hesaplarınızı acilen kontrol edin! Hesabınıza 4 bin 337 TL yatmış olabilir!

HSBC resmen duyurdu! Bu tarihe kadar kartınıza hediye para yatacak!