Ekonomi

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. Kiracılar, artan bu fiyatlar nedeniyle kendi evlerine sahip olmak istiyorlar

Kira artışlarının gündemde olması ve bu artışların daha da yükselmesi artık kiracıları zor duruma sokuyor. Kiracılar, artan bu fiyatlar nedeniyle kendi evlerine sahip olmak istiyorlar. Ancak son yılda kira artışlarının yanı sıra ev fiyatları da inanılmaz derecede artış gösterdi. Vatandaşlar her ne kadar belli bir birikime sahip olsalar da ev alma konusunda zorluk yaşıyor. Garanti BBVA bu zorluğu kolaylığa dönüştürerek ev sahibi olmak isteyenlere kaçınılmaz bir fırsat sundu. 

Garanti BBVA’dan 3 milyon TL değerinde konut kredisi desteği 

Garanti BBVA’dan ev sahibi olmak isteyenlere esnek ödeme süresi ve ev almak için yüksek miktarda kredi seçeneği geldi. Bankanın sunmuş olduğu bu konut kredisi tam 3 milyon TL değerinde olup 20 yıla kadar süren vadelerle ödenebiliyor. Görülmemiş bir vade sayısına imza atan Garanti BBVA, bu kez ev sahibi olmak isteyenlere bir mucize gibi görünüyor. 

Garanti BBVA konut kredisi başvurusu nasıl yapılacak?

Garanti BBVA, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine ve müşteri olma adaylarına 3 Milyon TL değerinde nakit desteği sunuyor. Mobil ya da internet şubesi aracılığıyla başvuruların alınması mümkün olmadığı için en yakın Garanti BBVA şubesine gidilmesi gerekmektedir. Dolayısıyla bu kredi başvurusu sadece fiziki olarak yapılabilmektedir. Belirlenen faiz oranları ise yüzde 2,88 ve 3,39 oranlarındadır. Çoğu bankada konut kredileri 120 ay vade sunarken Garanti BBVA ödeme kolaylığı sağlamak için 240 ay, yani 20 yıl vade tanımıştır. 

Garanti BBVA konut kredisi kapsamında 150 bin TL çeken biri yüzde 2,92 faiz oranından yararlanmaktadır. Toplamda ödenecek tutar bu durumda 549.564,80 TL'dir. Aylık taksitlendirme tutarı ise  4.523,04 TL’dir. Diğer tutarlardaki ödeme ayrıntıları öğrenmek için en yakın Garanti BBVA şubesine başvurabilirsiniz.

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Garanti Bankası son dakika vererek kampanyasını açıkladı! Paraya ihtiyacı olan hiç düşünmeden buraya baksın!

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!