Kent Haberleri

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or ZİRAAT BANKASI 50 bin liraya kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50 bin 1 lira ve üzeri ile 100 bin lira arası krediler için iki yıla kadar ve 100 bin 1 lira ve üzeri olan krediler için ise bir yıla kadar vade olanağı bulunuyor

HALKBANK

En az bin lira olmak üzere; 50 bin liraya kadar 36 aya, 50 bin 1 lira- 70 bin lira arasında iki yıla varan vade seçenekleriyle Hızlı Kredi'ye başvuru yapılabilir.

ZİRAAT BANKASI

50 bin liraya kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50 bin 1 lira ve üzeri ile 100 bin lira arası krediler için iki yıla kadar ve 100 bin 1 lira ve üzeri olan krediler için ise bir yıla kadar vade olanağı bulunuyor.

VAKIFBANK

3 bin lira ile 125 bin lira arasında kullandırılacak Vakıfbank İhtiyaç Kredisi, 36 aya kadar vade seçeneği bulunuyorken, kredi miktarı ve vadesine göre değişmekle birlikte yüzde 1,57'den başlayan faiz oranları uygulanıyor.

İşte diğer bankalar...

YAPIKREDİ

Başvuru ve kullanıma ilişkin bilgiler

Üç Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden anında yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubelerinden ihtiyaç kredisine başvurmak için, kampanya giriş ekranında "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" kampanyasını seçmek gerekiyor.

Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmediği sürece kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak biçimde gelecektir.

Kampanyanın azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 aydır. Maksimum 3 ay öteleme seçeneği sunuluyor.

İŞ BANKASI

Kredi tutarı 100 bin lira üzerinde olan krediler için vade bir yıl ile, 50 bin lira – 100 bin liraya kadar (100 bin lira dahil) olan krediler için vade iki yıl ile sınırlı olup 50 bin lira ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanıyor.

TEB

TEB İhtiyaç Kredinizi, 36 aya varan uzun vade avantajlarıyla birlikte kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, geri ödemelerinizi bütçenize uygun taksitlerle yapabilirsiniz.

En yüksek kullanım vadesi; 50 bin liraya kadar olan kredilerde 36 ay, 50 bin 1 lira - 100 bin lira arası iki yıl, 100 bin lira üzeri bir yıldır, cep telefonu alımlarında yasal vade 12 bin liraya kadar bir yıl, 12 bin lira üzerinde 90 gün, tablet alımlarında 6 ay, bilgisayar alımlarında bir yıl ile sınırlıdır.

İşte diğer bankalar...

GARANTİ BBVA

16 Eylül 2021 tarihi sonrasında açılan Bireysel ihtiyaç kredilerinin kalan ana para bakiyeleri toplamı 50 bin liranın üzerinde ise istenecek ihtiyaç kredisi vadesi maksimum iki yıl, 50 bin lira ve altında ise maksimum vade 36 ay olabilir. 09 Haziran 2022 tarihi itibariyle 100 bin lira üzerinde olan ihtiyaç kredilerinin maksimum vadesi bir yıldır.

QNB FİNANSBANK

50 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredilerinde vade sınırı 36 ay, 50.001 lira – 100 bin lira arasındaki ihtiyaç kredilerinde iki yıl, 100 bin lira üzerindeki ihtiyaç kredilerinde bir yıl olarak belirlenmiştir.

DENİZBANK

DenizBank ihtiyaç kredisinden 65 bin liraya kadar alabilirsiniz. DenizBank kredi ürünlerinin faiz oranları vadeye ve kredi tutarına göre farklılık gösterirken, 3 bin lira altında ve en fazla bir yıl vadeli ödenecek olan ihtiyaç kredilerinde avantajlı sabit faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Yasal sınırlamalar gereği, 50 bin lira üzerindeki tutarlar için en fazla iki yıl, 50 bin lira ve altındaki tutarlarda ise en fazla vade 36 aya kadardır.

Kamu işçilerine toplu sözleşme tarihi belli oldu mu? Bakan Bilgin’den beklenen açıklama!

Emeklilerle birlikte bu kişiler de bayram ikramiyesi alacak! Duyanlar çifte bayram yaşadı!

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!