Kent Haberleri

Bu bankanın müşterisi iseniz yaşadınız! Faturalarınız 80 TL'ye düşüyor!

Türk Telekom ve Ziraat Bankası iş birliği ile yapılan kampanya vatandaş tarafından büyük ilgi gördü. Aylıkılarını Ziraat Bankası'ndan alan emekli vatandaşlar, Türk Telekom hat sahibi olması halinde kampanyadan yararlanabilecek. İşte detaylarYapılan açıklama ile beraber emeklilere müjdeli haber geldi

ZİRAAT VE TÜRK TELEKOM'DAN DEV KAMPANYA

Ziraat Bankası'ndan emekli aylığı alanlar alanlar bu kampanyaya dikkat etsin. Yapılan açıklama ile beraber emeklilere müjdeli haber geldi. Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel  kampanyası kısa zamanda dikkat çekti. Emekli aylığı alan vatandaşlar ve Türk Telekom hat sahibi olan vatandaşlar kampanyaya katılabilirler.

Ziraat Bankası'ndan gelen ilan ile beraber Türk Telekom hattına sahip olan emekli vatandaşlar kampanyadan yararlanacak. Türk Telekom ile Ziraat Bankası aracılığı ile düzenlenen kampanya ile beraber her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB mobil veri, Türk Telekom mobil hattına sahip olan tüketiciler ile sınırsız konuşma sadece bir yıl taahhütle 80 TL bedelined. Kampanyadan yararlanabilmek için başvuru koşullarını yerine getirmeniz gerekir.

Bu bankanın müşterisi iseniz yaşadınız! Faturalarınız 80 TL'ye düşüyor!

KAMPANYAYA KATILIM NASIL SAĞLANIR?

Ziraat Bankası aracılığı ile ilan edilen kampanya içeriğince aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5 GB tarifesinden yararlanan ve emekli aylığını Ziraat Bankası üstünden alan müşterilerin söz konusu hatları üstünden Ziraat boşluk T.C Kimlik Numarası yazarak Türk Telekom'a ait olan 5555 numarasına SMS olarak gönderim yapması gerekir. Yeniden gelen SMS'e ise ZIRAAT ONAY yazıp iletmeniz durumunda Türk Telekom Müşteri Hizmteleri'ni arayarak kampanyaya katılabilirsiniz.

TAAHHÜT TARİFE TUTARI NE KADAR?

Kampanyadan yararlanan vatandaşlara 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı elde edecektir. Tarifenin taahhütsüz ücretleri ise kampanya zamanınca tarifeye yeni hat tesisi, faturasız tarifelerden geçiş yolu veya numara taşıma yolu ile gelen müşterilere KDV ve OİV dahilinde 150 TL olarak  belirlenecektir. Kampanya sonu ile beraber TÜrk Telekom Faturalı tarifelerden geçiş yapan müşterilere KDV ve OİV dahilinde 175 TL'ye yükselecektir.

Fiyatları görenin ağzı kulaklarına varıyor! Şok'ta kuru fasulye 33.95, nohut 29.95 TL! Bu kampanyayı kaçıran çok üzülür

Paraya para demeyeceksiniz! Su akarken testiyi doldurun!  

Ekonomi dehası Selçuk Geçer elinde 1 doları bile olanı uyardı! Tarih verdi.. rekor üstüne rekor kırılacak