Kent Haberleri

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar. Ancak son zamanlarda Taylor Swift hayranlarının bu sevgisi, sadece müzikle sınırlı kalmayıp ticari bir boyuta da ulaşmış durumda


Pop müziğin sevilen isimlerinden Taylor Swift, dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip. Ancak son zamanlarda Taylor Swift hayranlarının bu sevgisi, sadece müzikle sınırlı kalmayıp ticari bir boyuta da ulaşmış durumda. Hayranlar, internet üzerinde Taylor Swift ile bağlantılı her türlü nesneyi satışa çıkararak, ilginç bir ticaret trendi oluşturuyorlar.

Taylor Swift hayranlarının oluşturduğu bu ticaret trendi, gerçekten ilginç ve hayranlık duygusunun ne kadar güçlü olabileceğini gösteriyor. İnternet platformlarında, Taylor Swift ile ilişkilendirilen birçok nesne satışa sunulmuş durumda. Örneğin, "Taylor Swift konseri havası" denilen bir şeffaf kavanozda, Taylor Swift'in bir konseri sırasında hissedildiği iddia edilen atmosferin satışı yapılıyor. Ayrıca, "konserde yağan yağmur" adı altında satılan ürünlerde, Taylor Swift'in konserlerinde yağmurun yağdığı hissini yaşatmayı hedefliyor.
 

5 BİN TL'YE YAĞMUR SUYU

Independent’in haberine göre 20 Mayıs’ta Amerika'nın Massachusetts’in Foxborough şehrinde Taylor Swift'in sağanak yağmur altında ıslanarak verdiği konsere giden bir hayranı, “Taylor Swift konseri yağmuru” diye bir kavanoza koyduğu suyu internet üzerinden satışa çıkardı. Bu suyun fiyatı ise; 250 dolar. Yani yaklaşık olarak 5.000 TL.

KONFETİ BİLE SATILIYOR!

Yine benzer bir şekilde başka bir hayran eBay ve Facebook Pazaryeri’nde konserde havaya atılan konfeti parçalarını satışa çıkardı. Satıcı  farklı renklerde konfeti parçaları içeren yıldız şeklindeki konfeti paketini 10 dolara yani yaklaşık 200 TL'ye satıyor.

 

KONSER BİLETİ 100 BİN TL

aylor Swift'in Eras Turnesi, mart başından beri ABD'deki stadyumlarda gerçekleştiriliyor ve konserler, kapalı gişe izleniyor. Bu durum, Taylor Swift hayranlarının büyük ilgisini ve tutkusunu yansıtıyor. Konserlere bilet bulmak, adeta bir statü sembolü haline gelmiş durumda.

Bilet fiyatları da hayranları şaşırtacak kadar yüksek seviyelere ulaşmış durumda. Bazı hayranlar, Taylor Swift'in konserlerine yer kapabilmek için 5 bin dolardan (100 bin TL) daha fazla bir miktarı gözden çıkarmayı bile göze alıyor. 

O marketten dev indirim; Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı, çamaşır deterjanı, bebek bezi her şeyin fiyatı düştü

Milli Elektrikli Tren seferlere başladı; 11 durakta hizmet verecek

Evlenecek çiftler kara kara düşünüyor; Fiyatlar yükseldi! İşte düğün fiyatları...