Emlak Konut

Bu desteği almanız için ev hanımı olmanız yeterli! Devlet tam 1.100 TL  veriyor!

Evin idaresini ve çocukların bakımını sağlayan ev hanımları için devletin önemli bir destek yardımı olduğunu pek çok kişi bilmiyor. Şartları sağlayan her ev kadınına verilen destek ödemesini almak için başvurmak yeterli! Peki çalışmayan kadınlara verilen destekten kimler yararlanabilir? Şartları nelDevletin ev kadınları için sağladığı destek ödemesini pek çok kimse hala bilmese de, belirtilen kriterlere uyan her ev kadını bu destek ödemesinde kolayca yararlanabiliyor

Kısıtlı bütçelerle evin idaresini sağlayan pek çok ev hanımının özlemini çektiği, bir geliri olması hayali gerçeğe dönüşüyor. Devletin ev kadınları için sağladığı destek ödemesini pek çok kimse hala bilmese de, belirtilen kriterlere uyan her ev kadını bu destek ödemesinde kolayca yararlanabiliyor.

Ev idaresini üstlendiği için çalışma imkanı bulamamış ancak bir geliri olmamasının eksikliğini çeken ev hanımlarına küçük bir maaş değerinde bir destek ödemesi bulunuyor.

Devlet tarafından vatandaşlara verilen 40’ı aşkın farklı destek ödemesi bulunuyor.  Bir müjdeli haber de ev kadınları için geldi, devlet tam 1.100 TL ödeme yapıyor.

 Bu indirim mercimeği bulguru koliyle aldırır! BİM 31 Ocak 2023 Aktüel Ürünler Fiyat Listesi

EYT’yi kıl payı kaçıranlara müjde! 2000 yılı sonrasına erken emeklilik gelebilir!

3-5 kuruş için evinizden olmayın! Tapuda bunu yapmanın cezası ağır!