Teknoloji

Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Huawei Y5P'ye 1250 TL indirim! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Huawei'in uygun fiyatlı modeli Y5P'ye 1250 liralık indirim yapıldı sakın bu fırsatı kaçırmayın! İşte 2022 Mart fiyat listesi...Zamlı fiyatlar nedeniyle de satışlar düştü

Son dönemlerde dolar kurunun artması ve enflasyonun yükselmesiyle akıllı telefonların fiyatları zamlandı. Zamlı fiyatlar nedeniyle de satışlar düştü. Firmalarda satışları arttırmanın yolunun indirimden geçtiğini düşündü ve birbirindem değişik kampanyalar düzenledi. Bunlardan birisi de çevrimiçi alışveriş sitesi olan Turkcell Pasaj'dan geldi. İndirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken Turkcell Pasaj'ın web sitesi üzerinden alışveriş yapmak.

Huawei Türkiye'de çok satılan telefon markalarından birisi fakat son zamanlarda artan fiyatlardan dolayı meydana gelen telefon satışlarında azalmadan payını aldı. Uygun fiyatlı telefonlar üretmesiyle gündem olan Huawei akıllı cihazlar çoğu kişinin favorisi haline geldi. Y5P'de bu favorilerden birisi olarak biliniyor.

Huawei Y5P, 5.45 inçlik ekranı ile de küçük ekran seven kişilerin tam tercih edeceği türden bir telefon. 

İşletim Sistemi    

İşletim Sistemi Versiyonu    

Kullanıcı Arayüzü    

Kullanıcı Arayüz Versiyonu    

Ekran Teknolojisi    

Ekran Çözünürlüğü    

Ekran Çözünürlüğü Standardı    

Piksel Yoğunluğu    

Ekran Yenileme Hızı    

Ekran Oranı (Aspect Ratio)    

Ekran Alanı    

Ekran Özellikleri    

Dokunmatik Türü    

Renk Sayısı    

Yonga Seti (Chipset)    

CPU Frekansı    

CPU Çekirdeği    

Ana İşlemci (CPU)    

Kamera Özellikleri    

Sensörler    

Peki Huawei Y5P fiyatları ne kadar oldu?

HUAWEI Y5P MART 2022 FİYAT LİSTESİ

Huawei Y5P GÜNCEL FİYATI: 3 bin 499 lira olan cihaza yüzde 34 indirim uygulandı ve fiyatı bu şekilde 2 bin 299 liraya düşürüldü.

Elif ALPAR/Emlakkulisi.com

Editörün Notu: Bu haber 16 Mart  2022 09.23'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 73 kuruş, euro  16 lira 73 kuruş, altının gramı ise 912 lira 28 kuruş değerinde.