Ekonomi

Bu fiyatı gören hamsi yemeye tövbe ediyor!  Fiyatı dudak uçuklattı!

En sevilen ve özellikle fiyatının diğer balıklara göre daha uygun olması nedeniyle en fazla tüketilen balıklardan olan hamsi, mevsim itibarıyla tezgahlarda fazlalaşmasına rağmen bu bolluk fiyatlara indirim olarak yansımamış görünüyor. 1 kilo hamsinin fiyatının 75 liraya çıkması ve diğer balıklardaki Mevsimsel olarak hamsi tezgahlarda bol bol yerini aldı, ama bolluğun fiyatlara indirim olarak yansımaması vatandaşları kara kara düşündürüyor

Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez unsurlarından biri olan balık tüketiminde, dar gelirli vatandaşlar ağırlıklı olarak hamsi, mezgit gibi daha hesaplı balıklara yönelerek ihtiyacını karşılıyor.  Mevsimsel olarak hamsi tezgahlarda bol bol yerini aldı, ama bolluğun fiyatlara indirim olarak yansımaması vatandaşları kara kara düşündürüyor.

Ucuz olması nedeniyle sağlıklı beslenmek isteyen vatandaşların kilo kilo aldığı hamsiyi artık 1 kilo almak bile güçleşti. Havalar iyice sertleşirken denizde hamsi çoğaldı ve yağlanarak daha lezzetli hale geldi. Ancak fiyatlar yükselmeye devam ediyor.

 Akbank’tan gençlere tam 400 lira hediye! Başvuran herkesin parası hesabına yatıyor!

Carrefoursa’da balıkta olay indirim! levrek 89 lira! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Korkunç gerçeği o isim çıkardı! Faturasını ödeyemeyen sayısı yüzde 4 bin arttı! Vatandaş karanlıkta oturuyor!

Elektriği, doğal gazı kesik ev kalmayacak!  İhtiyacı olan hemen başvursun! Tam 2.500 TL hemen hesabınıza yatıyor!