Ekonomi

Bu haberi okuyan Bağ-Kur’lu deli gibi seviniyor! 40 bin TL’lik borç bir kalemde silinecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ayrıntılarını açıkladığı Borç Yapılandırma Paketi ile Bağ-Kur’lu olup kendi primini ödeyen vatandaşlara da büyük bir imkan doğuyor. Paket kapsamında eski prim borçlarının silinmesi gündemde. Peki hangi tarihli Bağ-Kur borçları silinecek? Nasıl başvuru yapıSevinen kesimlere Bağ-Kur’lular da ekleniyor çünkü pakette öyle bir ayrıntı var ki, eski borçların silinmesi anlamını taşıyor

Yeniden Yapılandırma Paketi, toplumun geniş kesimlerinde heyecan yarattı. Sevinen kesimlere Bağ-Kur’lular da ekleniyor çünkü pakette öyle bir ayrıntı var ki, eski borçların silinmesi anlamını taşıyor.

Buna göre, vatandaşların 1 Mayıs 2021 yılından sonraki prim borçları tamamen silinecek.  Toplam 10 milyonu bulan vatandaşı kapsayacak yapılandırma paketinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na birikmiş borçları da yer alıyor.

Pakette 31 Aralık 2012 ve öncesi dönemlere ait kesinleşmiş sigorta prim borçları, işsizlik sigortası primleri, Bağ-Kur'luların dondurulan hizmet süresinde ihya halinde doğacak alacaklar, isteğe bağlı ve topluluk sigorta primleri hakkındaki borçlar da bulunuyor.

Emeklilerin bu yıl bayram ikramiyesi kaç TL? Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Ziraat Bankası’ndan bu kart için başvurana tam 300 TL hediye!

Beklenen haber geldi! İlköğretim ve ortaöğretim bursları yattı mı? Kaç lira ödenecek?

MTV borçları da siliniyor mu? Yapılandırma nasıl olacak?

Ak Parti’den son dakika açıklaması geldi! Staj süresi EYT’ye sayılacak mı?

Memur ve emeklinin maaş farkı kaç TL yatacak?