06 / 05 / 2024

Bu Hayat İstanbul'da 89 bin TL taksitle! Şubat 2025'te teslim!

Bu Hayat İstanbul'da 89 bin TL taksitle! Şubat 2025'te teslim!

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Bu Hayat projesinden 89 bin TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Bu Hayat İstanbul projesinin teslimlerinin 2025 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor.



Yeni bir kampanyanın başladığı Bu Hayat İstanbul projesi Ortak Yapı imzası ile yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen projede satış süreci devam ediyor.  

2025 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Bu Hayat İstanbul projesinde toplam 306 adet konuta yer veriliyor. 

Pendik-Kurtköy aksında yükselen Bu Hayat projesinden 89 bin TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Buyaka AVM'yi inşa eden Ortak Yapı imzası taşıyan Bu Hayat İstanbul projesinin arsa alanı 18 bin metrekare olarak açıklandı.

Bu Hayat İstanbul da 89 bin TL taksitle! Şubat 2025 te teslim!

Firma bünyesinde 36 ay vade imkanı sağlanan Bu Hayat İstanbul projesinde bir de yarısı şimdi yarısı teslimde kampanyası bulunuyor. Bu Hayat Kurtköy'deki konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alanları 75 metrekare ile 257 metrekare arasında değişiyor. 

Bu Hayat Kurtköy projesi Sabiha Gökçen Havalimanı, metro ve alıveriş merkezine yakın konumda yer alıyor. Kurtköy Şehir Parkı'na da yakın olarak inşa edilen proje 8 katlı 9 blok olarak yükseliyor.

Bu Hayat projesinde yürüme alanları, güvenlik, otopark, yeşil alan, çocuk oyun ve spor alanları mevcut.
Telefon: 444 94 64
Web: https://www.buhayat.com.tr/

 

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Şişli'de 24 bin metrekarelik rezerv alandaki rezidans inşaatına 2'nci mühür geldi!

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!


Geri Dön