29 / 04 / 2024

Bu illerde yaşayanlara müjde!

Bu illerde yaşayanlara müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. Millet bahçelerinin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini müjdelediği 'Millet Bahçeleri' için düğmeye bastı.

TOKİ, 5 yeni Millet Bahçesi projesinin ihalesini Şubat ve Mart ayları içerisinde gerçekleştirecek. Millet bahçeleri Diyarbakır, Konya, Erzurum, Zonguldak ve Kars'ta hayata geçirilecek.

1-Diyarbakır Millet Bahçesi
Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

2-Konya Millet Bahçesi
Konya İli, Seydişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

3-Erzurum Millet Bahçesi
Erzurum İli Yakutiye İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

4-Zonguldak Millet Bahçesi
Zonguldak İli, Merkez Kıyı Düzenlemesi Millet Bahçesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

5-Kars Millet Bahçesi
Kars ili Merkez İlçesi Cumhuriyet mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

 

Zeytinburnu Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön