Perakende

Bu indirimi kaçıran çok üzülür! Tuvalet kağıtlarına Carrefour dokunuşu! 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Geçtiğimiz senelerden de üzerinde en çok zam uygulanan ürünlerden biri de tuvalet kağıtlarıydı. faiş zamlar uygulandıktan sonra yeni yılla birlikte indirime giren ürünler arasına girdi. Peki tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar?Tuvalet kağıdı ücretlerine gelen zamların akabinde pek çok halk, en temel gereksinimini nasıl karşılayacağını kara kara düşünürken yeni senede marketler arka arkaya indirim kampanyaları yapıyor

Tuvalet kağıdı fiyatları sene içerisinde en çok zamlanan temel gereksinimlerden bir tanesi olurken, halkın ekonomisi adeta büyük sarsıntı yaşadı.

Tuvalet kağıdı ücretlerine gelen zamların akabinde pek çok halk, en temel gereksinimini nasıl karşılayacağını kara kara düşünürken yeni senede marketler arka arkaya indirim kampanyaları yapıyor.

TUVALET KAĞIDI EN UCUZU NEREDE SATILIYOR?

CarrefourSA, tuvalet kağıdı fiyatlarında büyük indirime gitti. '8'li Selpak Tuvalet Kağıt Extra Banyo Ferahlatma' isimli tuvalet kağıdı, CarrefourSA karta özel 100 TL ve üstü alışverişlerinizde indirimden faydalanıp satın alınabiliyor.

Tuvalet kağıdı indirimden yararlanabilmek için CarrefourSA kart sahibi olmanız ve en az 100 TL alışveriş yapmanız gerektiğini belirtelim.

Ödemeyi yapıp lışverişinizi gerçekleştirmeniz halinde 8'li tuvalet kağıdına sahip olabilirsiniz.

Tuvalet kağıdı, insanların vücutlarından çıkan sıvı ve katı atıkların temizlenmesinde kullanılan bir hijyen malzemesidir. Tuvalet kağıdı, genellikle  pamuk veya benzeri bir malzemeden yapılır ve suya dayanıklıdır. Tuvalet kağıdı, hijyenik bir ortam sağlamak ve atıkların temizlenmesi için kullanılır. Peki tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar?


 

Gıda zamları, gıda ürünlerinin fiyatlarındaki artışı ifade eder. Gıda zamları, birçok faktör tarafından etkilenebilir,
 ancak genellikle tarım ürünlerinin üretim maliyetlerindeki artış, ulaştırma giderleri, ekonomik krizler, 
salgın hastalıklar veya doğal afetler gibi nedenlerle ortaya çıkar. Gıda zamları, aynı zamanda ülkenin ekonomik durumu, fiyat kontrol mekanizmaları ve hükümetin uyguladığı vergiler gibi faktörlere de bağlıdır. Gıda zamları, ülkenin ekonomik ve sosyal yapısını etkileyebilir ve tüketicilerin harcama alışkanlıklarını da değiştirebilir.

Carrefour, dünya çapında bir perakende şirketidir. Fransa merkezli olarak kurulmuş olan Carrefour, dünya çapında hipermarket,  süpermarket ve online perakende kanalları ile hizmet vermektedir. Şirket, çeşitli gıda ve ev ihtiyaçları ürünlerini, elektronik cihazları, kıyafetleri ve diğer ürünleri sunmaktadir. Carrefour, müşterilerine düşük fiyatlar, kaliteli ürünler ve mükemmel bir müşteri hizmeti sunma amacıyla tasarlandı. Carrefour, dünya çapında birçok ülkede bulunmakta ve müşterilerine en iyi perakende deneyimini sunmak için sürekli olarak geliştirilmektedir.

TUVALET KAĞIDI 02 ŞUBAT OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Tuvalet kağıdı satış listesi : 99,9 TL yerine 39,9 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 02 Şubat 2023 tarihinde saat 00:08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.80 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1179 Türk Lirası değerinde.

Şartlarınız uyuyursa 49 bin TL alacaksınız! Bu habere hemen bakın

İmalat sanayinde pozitif gelişme! İvme yukarı yönlü

Tarih verildi zamanı kaçırmayın! İş bankası benzin masrafınıza MaxiPuan veriyor!