Ekonomi

Bu kampanya akaryakıt zamlarına meydan okuyor! Akaryakıt kampanyasına katılanlar depolarını ağzına kadar dolduracak!

Axess kullan müşterilere müjdeli haber geldi. Axess'in yeni kampanyası kapsamında 600 lira ve üzerindeki akaryakıt harcamalarında toplam 150 lira indirim kazanılacak. İşte, detaylar... Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023 olarak duyuruldu

Axess'in yeni akaryakıt kampanyası kapsamında 600 lira ve üzerindeki ilk akaryakıt harcamasına 50 lira olacak şekilde toplam 150 lira indirim uygulanacak. Kampanyaya son katılım tarihi 31 Ocak 2023 olarak duyuruldu.

İşte kampanyaya ilişkin detaylar...

AXESS'TEN KAÇIRILMAYACAK AKARYAKIT KAMPANYASI!

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, harcama öncesinde Akbank Mobil Juzdan uygulamasından giriş yaparak veya "AKARYAKIT" yazıp 4566'ya SMS yollayarak kayıt yaptırabilecekler. Her müşterinin kampanyadan maksimum 150 lira indirim kazanma hakkı bulunuyor. Ayrıca, yurt dışından yapılacak işlemler kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanyadan kazanılan indirimler iki iş gününde kart ekstresine yansıyacak. Bireysel Axess kart ve bu kartlara bağlı ek kartlar kampanyaya dahil olmayacak. Ayrıca Wings, Bank'O Cart Axess, ticari kartlar, banka kartları ve Free kartları da kampanyaya dahil edilmeyecek.

Chip para kullanımıyla yapılacak olan akaryakıt harcamaları ve nakit çekim, EFT ve havale, fon alım ve satımı, BES işlemleri, anlık ve otomatik fatura, vergi ödemesi ve chip parayla yapılan harcamalar da söz konusu kampanya kapsamında olmayacak.

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

Bu haberi okuyan vatandaşlar zil takıp oynadı! Migros ve A101’den sonra o market de fiyat sabitleme kampanyasına katıldı

Seat’tan çılgın kampanya! O modeli yok satacak! Haberi okuyanlar almak için yarışıyor!