Beyaz Eşya

Bu kampanya kaçmaz!  Altus bulaşık makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve indirim kovalayanlar Altus Al 445 Nıx Bulaşık Makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! İşte detaylar..jpg" /> Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesi arayanların karşısına çıkıyor

 
Kirlilik düzeyine göre yıkama sağlayan Altus bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı ile bulaşık makinesi arayanların karşısına çıkıyor. Su taşma emniyeti ve çocuk kilidi bulunan bulaşık makinesi ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor. Altus AL 445 NIX 5 Programlı Inox bulaşık makinesi yüksek yıkama performansı ve hızı ile mutfaktaki en büyük yardımcınız oluyor.

Aynı zamanda cihaz gelişmiş teknolojisiyle sizin için zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlıyor. Altus bulaşık makinesi yalnızca 49 Db ses seviyesi ile çalışma gösterir. Yeni teknoloji ile tasarlanan ürün çalışırken size oldukça sessiz ve huzurlu bir çalışma ortamı yaşatır. Kompakt tasarımı ile  LCD digital ekran sahip Altus AL 445 NIX 5 bulaşık makinası pratik bir şekilde kullanılır.

Altus AL 445 Inox bulaşıklarınızın kirlilik düzeyine hatta miktarına özel olarak tasarlanan 5 farklı yıkama programı içerir. Bulaşık makinesi mini programı ile yıkama süresini yalnızca 30 dakikaya kadar düşürür. 14 kişilik kapasiteye sahip 5 programlı bulaşık makinesi büyük parçalar için özel olarak tasarlanan sepet yüksekliği sayesinde tencere tava gibi bulaşıklarınız rhatlıkla sığar.

Peki Altus bulaşık makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? Hediyeli ürün Altus bulaşık makinesi ne kadara satılıyor? 

 

Bulaşık makinesi aynı zamanda sizin güvenliğinizi düşünür. Cihazda olası su taşma durumlarına karşı su taşma emniyeti yer alır. Aynı zamanda çocuğunuzun güvenliği için çocuk kilidi ve bununla birlikte su kesilme emniyeti ile ailenizin güvenliği emniyete alınır.

TEKNİK ÖZELLİKLER

ALTUS 5 PROGRAMLI 14 KİŞİLİK BULAŞIK MAKİNESİ 15 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Altus Al 445 Nıx 5 Programlı Bulaşık Makinesi : 11.520,00TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.evshop.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Mart 2023 tarihinde saat  06.00’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.20 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1185 Türk Lirası değerindedir.

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 10140 PMI Çamaşır Makinesi 17.249 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 15 Mart 2023 fiyat listesi