Teknoloji

Bu kampanya laptopunu yenilemek isteyenler için! Teknosa’da Acer Aspire tam 2.500 TL indirimde! 4 Ocak 2023 Fiyat Listes

Teknosa, yılın ilk indirim fırsatlarını duyurdu. İndirime giren ürünler arasında Acer Aspire Notebook da bulunuyor.  Peki Acer Aspire kaç TL indirime girdi? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar… Acer markasının Aspire A315 15 inç ekranlı modeli tam 2

Yılın ilk indirim fırsatlarının duyurusunu yapan Teknosa’da laptopa ihtiyacı olan ya da eski laptopunu yenilemek isteyenleri mutlu edecek Acer Aspire kampanyası başladı. Acer markasının Aspire A315 15 inç ekranlı modeli tam 2.500 TL birden indirimle satışa sunuldu.

Peki Acer Aspire notebook özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, Teknosa’da indirimli fiyatı kaç TL? İşte ayrıntılar…

ACER ASPIRE A315 NOTEBOOK ÖZELLİKLERİ

Acer’ın Aspire A315-56 dizüstü modeli, markanın iş amaçlı kullanılan popüler modelleri arasında yer alıyor. Acer Aspire A315 56, gelişmiş işlemcisi ve işletim sistemi sayesinde , son derece yetkin bir iş laptopu olma özelliğini taşıyor.  Windows 11 Home işletim sistemi, masaüstlerinde geçiş yapabilme, Microsoft Teams'i kolayca kullanabilme imkanı verirken,  15.6 inçlik ekranı işe de, eğlenceye de yeteri büyüklükte alan tanıyor.

http://www.carrefoursa.com/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 4 Ocak 2023 saat 00:47'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18,90TL, euro 19,95 TL, altının gramı ise 1.130TL değerindedir.

Samsung iddialı! Sosyal medyada en iyi fotoğraflar ondan sorulacak!

Orta gelirliye konut kampanyası yarın belli oluyor! Faiz oranı kaç olacak?

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Teşvikten yararlanmak isteyen BES’e akın etti! Kaç kişi başvurdu?

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?