Kent Haberleri

Bu kuruma tam 75 personel alımı yapılacak! Temizlik görevlisi, teknisyen, büro personeli, şoför...

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 75 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı kadrolarda en az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından alım gerçekleştirileceği belirtildi. Peki, adaylarda aranan koşullar ve başvuru detayları neler? İşte merak edilenler... Farklı alanlarda tam 75 personel alımı yapacağını paylaşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, konu ile ilgili başvuru detaylarını ve şartlarını ilgililere duyurdu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinden iş arayan vatandaşlara sevindiren bir haber geldi. Farklı alanlarda tam 75 personel alımı yapacağını paylaşan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, konu ile ilgili başvuru detaylarını ve şartlarını ilgililere duyurdu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 75 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağını ve şoför, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli başta olmak üzere farklı alanlarda personel alımı gerçekleştireceğini ifade etti.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KONTENJAN BİLGİSİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde 75 sözleşmeli personel alımı kontenjan bilgisi şöyle:

İşte sözleşmeli personel alımı ilanının ayrıntıları...

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımı kapsamında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’nci maddesinde yer alan şartlar aranıyor. Bu şartlara göre:

BAŞVURU TARİHLERİ

İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylar için başvurular 4 Nisan’da başladığı ve adayların en geç 18 Nisan’a kadar başvuru iş ve işlemlerini tamamlamaları gerektiği öğrenildi.

Personel alımı başvuru adresi https://ilan.bandirma.edu.tr adresine tıklayabilirsiniz.

Togg ve başka elektrikli otomobil almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan ilaç gibi gelecek kampanya!

ŞOK’ta annelere özel müthiş indirimler! Bebek nevresim seti 130 TL’ye, anne yanı bebek yatağı 140 TL’ye düştü!

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü