Kripto Paralar

Bu olmadan Bitcoin'i alın!

Tanınmış kripto para analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki ana gösterge arasında olası bir geçişin ortasında büyük bir fiyat rallisine hazırlanabileceğini öne sürdü.   

Yakından izlenen kripto analisti James Mullarney, Bitcoin'in (BTC) iki temel gösterge arasındaki olası geçiş nedeniyle büyük bir fiyat rallisine hazır olabileceğini öne sürdü.

 

Bitcoin’de Altın Kesişim Geliyor!

Coin Türk`ten Ömer Ergin'in haberine göre; InvestAnswers sunucusu James Mullarney, 440.000 YouTube abonesiyle paylaştığı yeni bir videoda, kısa vadeli hareketli ortalamanın (MA) uzun vadeli MA'nın üzerine çıkması durumunda Bitcoin'in önümüzdeki günlerde golden cross gösterebileceğini söyleyerek şunları aktardı:

"Altın kesişime bakalım. Bitcoin’in gidişatına bağlı olarak muhtemelen yaklaşık altı gün içinde, belki biraz daha kısa bir süre içinde bir tanesine yaklaşıyoruz. Altın kesişme, 50 günlük hareketli ortalama olan yeşil çizginin 200 günlük hareketli ortalama olan kırmızı çizgiyi geçtiğinde gerçekleşir. Geçmişte, Bitcoin’in büyük rallileri, büyük, büyük rallileri hep bir altın kesişme ile başladı."

Yüzde 20’lik İhtimal İçin de Uyardı

InvestAnswers’ın sunucusu, BTC söz konusu olduğunda altın kesişimin başarısız olma ihtimalinin en az yüzde 20 olduğu konusunda da yatırımcılara uyarı yaparak “Unutmayın ki tüm altın kesişimler büyük bir ralliye neden olmadı. Bunların yalnızca yüzde 72-80’i ralli ile sonuçlandı. Ancak Bitcoin sekiz altın kesişme gördü ve bunlardan üçü daha sonra büyük hareketleri doğruladı. Bu büyük fiyat hareketleri Şubat 2012, Ekim 2015 ve Mayıs 2020’de oldu. Bunların hepsi en az bir yıl ila 18 aylık bir boğa koşusu öncesi aşamydı ve fiyatlar en az iki katına çıktı ya da yüzde 350 veya çok daha fazla yükseldi. Öte yandan, Temmuz 2014, 2015 ve Şubat 2020’deki altın kesişimler birer boğa tuzaklarıydı ve kripto para daha sonra düşüştü.” dedi.

 

Mullarney, Bitcoin’de yaklaşan altın kesişimi bir rallinin takip etme ihtimaline ilişkin olarak şunları söyledi:

"Bitcoin için birkaç gün içinde ortaya çıkacak olan bu altın kesişim ve önceki grafiğe dayanarak yükseliş ihtimali yüzde 50’den fazla. Bunun iyi bir ralliye yol açacağına dair en az yüzde 60, yüzde 65 ihtimal olduğunu söyleyebilirim."

ABD istihdamı Bitcoin’i niye düşürüyor?
Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!
FTX çökünce dizginler çekildi! kripto endüstrisini düzenleme planları devreye giriyor