Emlak Konut

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.Şirket, cazip faiz oranları ve uzun vadeye yayılan ödeme seçenekleri ile kazançlı bir yatırım yapmak isteyen veya ev sahibi olmak isteyenlere yönelik kampanyasını kamuoyu ile paylaştı

Gayrimenkul sektöründe yarım asırdır faaliyetlerini sürdüren Sinpaş, ev sahibi olmak isteyenler için oldukça cazip bir kampanya hazırladı. Şirket, cazip faiz oranları ve uzun vadeye yayılan ödeme seçenekleri ile kazançlı bir yatırım yapmak isteyen veya ev sahibi olmak isteyenlere yönelik kampanyasını kamuoyu ile paylaştı.

 

SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın öncülüğünde ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan ‘Yeni Konut Finansman Modeli’ hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, sözkonusu kampanyaya  Sinpaş olarak 14 proje ile katıldıklarını belirterek “Bu kampanyayı ve atılan büyük adımı çok kıymetli buluyoruz ve bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BU ORANLAR BİR DAHA GELMEZ!

Sinpaş, tüm projelerini “Bir daha bu oranlar gelmez” dedirtecek şekilde Yeni Konut Finansman Modeli kapsamında avantajlı vade oranları ile satışa sunduğunu açıkladı. Konut piyasasında sıkça gündeme gelen fiyatların yüksek seyri konusuna da işaret eden Ahmet Çelik, şunları söyledi:

“Artan maliyetleri düşündüğümüz zaman konut fiyatlarının düşmeyeceğini öngörüyoruz. İlk üç yıl düşük tutulacak taksit ödemeleriyle de bu kampanyanın orta gelirliler için büyük bir fırsat sunduğuna inanıyoruz. Kampanya ile birlikte satış ofislerimizde yaşanan yoğunluk ve gelen talepler nedeniyle  üçüncü çeyrek sonunda lansmanını yapmayı planladığımız üç yeni projemizin ön satışlarına da talepleri karşılamak için erken başlayacağız.”

HANGİ PROJELER KAMPANYADA?

Kampanya kapsamında satışa sunulan projeler ise şunlar:

İstanbul’da Koru Aura, Metrolife, Boulevard Sancaktepe, Gökorman, Liva Turkuaz, Aydos Country, Bosphorus City, Metro Life Premium Ankara’da Boulevard Çankaya, Ege Vadisi, Marina Ankara, Altınoran, Bursa’da Bursa Modern ve Denizli’de AquaCity Denizli projeleri. Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, bu projelerin ortak özelliği ise günün şartlarına uygun şekilde her detayıyla şekillenmiş projeler olması.

 

KAMPANYA ŞARTLARI NEDİR?

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, ev sahibi olmak isteyenler aylık yüzde 0,69 faiz oranı ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. Bu kampanyaya başvuranlar Sinpaş evlerinden birini alma imkanını yakalayacak. Hemen teslim seçeneğinin de sunulduğu projelerin de yer aldığı kampanya ile ilk üç yıl düşük taksit ödemeleriyle uygun oranlarla kazançlı bir şekilde ev sahibi olma ve yatırım yapmanın kapılarının da açıldığı belirtiliyor.