Teknoloji

Bu telefonları kullananlar dikkat! Artık tarih oluyorlar...

Şirketler, sürümleri ara yüzlerine entegre etmek için zaman harcarken, eski cihazlar için yazılım desteği sona ermeye devam ediyor. Bu telefonları kullananlar acilen buraya baksın! Artık tarih oluyorlar...Şirketler, sürümleri ara yüzlerine entegre etmek için zaman harcarken, eski cihazlar için yazılım desteği sona ermeye devam ediyor

Android 13'ün geçtiğimiz yıl Google tarafından tanıtılmasıyla birlikte akıllı telefon üreticilerinin güncelleme çalışmaları hız kazandı. Şirketler, sürümleri ara yüzlerine entegre etmek için zaman harcarken, eski cihazlar için yazılım desteği sona ermeye devam ediyor. Son olarak, Xiaomi'nin güncellemeleri desteklemeyi durdurduğu modellerin listesini güncellendi. 

Xiaomi EOS listesi! Güncelleme desteği biten modeller!

Akıllı telefon pazarı döngüseldir. Her gün yeni modellerin tanıtıldığı alanda donanımsal olarak yeni sürümü çalıştıramayan cihazlar için yazılım desteği kesiliyor. Bazı firmalar işlevsellik ve tasarım açısından kaliteli modeller yapıyor ama güncelleme desteği konusunda sınıfında değiller bu yüzden beğenilmeyebilirler.

Xiaomi aynı zamanda bazılarının takdir ettiği bazılarının ise eleştirdiği bir firma. Piyasadaki akıllı telefonlar genellikle iki yıllık yazılım desteğine sahiptir. Aynı zamanda, güncelleme desteği sona eren cihazlar da dahil olmak üzere, resmi web sitemizdeki EOS listesini düzenli olarak güncelleyeceğiz.

Xiaomi'nin EOS listesine eklenen telefonlar artık MIUI, Android veya güvenlik güncellemelerini alamayacak. Ancak şirket henüz kapıyı tamamen kapatmadı. Çünkü kritik bir güvenlik açığı bulunursa, artık desteklenmese bile bir güncelleme alırsınız. 

Güncelleme desteğini daha önce kaybeden modeller ise şöyle;

Çeyiz düzeceklere BİM'den müjde! Kapıda kuyruk oluşturacak ürünler satışta! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...
iPhone 15 Pro söylentilere göre tam bu kadar olacak! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...
Xiaomi 13 Lite'ın Avrupa fiyatı ortaya çıktı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...