İş Fırsatları

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.26 Mayıs 2023 tarihinde resmi olarak duyurulan bu ilan, İnönü Üniversitesi'nin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre 29 adayı bünyesine katmayı hedefliyor

İnönü Üniversitesi tarafından Sözleşmeli Personel alımı için ilan yayınlandı. 26 Mayıs 2023 tarihinde resmi olarak duyurulan bu ilan, İnönü Üniversitesi'nin 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre 29 adayı bünyesine katmayı hedefliyor. Başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar ve başvuru süreciyle ilgili detaylar haberimizde...

Başvurmak isteyen adaylar için belirlenen şartlar neler?

İnönü Üniversitesi'nin personel alımı süreci, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinin çerçevesinde oluşturulmuştur. Bu kapsamda, adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları beklenmektedir. Bu özelliklerin yanı sıra, adayların, işlerini yapabileceklerine engel teşkil edebilecek herhangi bir sağlık sorunları olmaması da büyük önem taşımaktadır. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından geçebilecek adaylar tercih edilirken, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması da önemli bir faktördür.

İnönü Üniversitesi'ne aday olarak başvuracak bireylerden beklenen özel şartlar da bulunmaktadır. Öncelikle, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’ndan yeterli puan almış olmaları gerekir. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlılık ya da emekli makyajı almıyor olmaları gerekmektedir.

 

 

Başvuru için eğitim şartı nedir ve kaç kontenjanla sınırlıdır?

İnönü Üniversitesi'nin belirlediği adaylık şartlarından biri de 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda belirli puan almış olmaktır. Bu çerçevede, Ön Lisans seviyesi için belirlenen KPSSP93 puan türünden en az 50 puanı almış olmak bir gereklilik olarak sunulmuştur. Ayrıca herhangi bir üniversiteden Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ön lisans programından mezun olmuş olmak gerekmektedir.

29 kişiyle sınırlı olan bu iş ilanına başvurular 26 Mayıs’ta başlamıştır. En az 15 gün içerisinde başvuruların sonlanması beklendiği için adayların elini çabuk tutmaları öneriliyor. Başvurular 9 Haziran 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurular  İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosu'na yapılacaktır.

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler?

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!