Perakende

Bu ütü çok akıllı! Philips Perfect Care ütü kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Ütü kullanırken sık yaşanan sorunlardan biri olan prizde unutma endişesine son veren Philips Perfect Care, bir süre kullanılmayınca otomatik olarak kapanarak, yaşanabilecek kazaların önüne geçiyor. Peki Philips Perfect Care ütünün başka hangi özellikleri var? Fiyatı kaç TL? İndirime girdi mi?Özellikle çocuklu evlerde ya da dalgın insanlar için çok faydalı bu özellikle gelen Philips ütü, özel bir buhar teknolojisine sahip

 

 

Bir ütü için en faydalı özelliğe sahip Philips  Perfect Care, bir süre kullanılmayınca kendiliğinden kapanıyor. Özellikle çocuklu evlerde ya da dalgın insanlar için çok faydalı bu özellikle gelen Philips ütü, özel bir buhar teknolojisine sahip.

BUHARI KUMAŞA GÖRE KENDİSİ AYARLIYOR

hilips ütünün akıllı olmasının tek sebebi otomatik kapanma özelliği değil.  Hızlı ısınma özelliği bulunan bu ütü ayrıca,  kumaşa göre ayar yapmanıza neden bırakmıyor çünkü akıllı buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun buhar yapısını kendisi ayarlıyor.

Gelişmiş teknolojik özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanan Philips ütü, bu sayede kırışıkları  kolayca açıyor. Cihaz, otomatik güç kapama teknolojisi ile  kullanmadığınız zaman belli bir süre geçince kendini otomatik olarak kapatıyor.

2400W güce sahip olan ütü, dakikada 45 g buhar çıkış gücüyle çalışıyor ve dakikada 185 g şok buhar vererek, en zor kırışıklıkları kolaya açıyor.

Güçlü buhar püskürtme özelliğinin yanı sıra 1.48 kilogramlık ağırlığı sayesinde rahat bir kullanım da sunan cihazdaki 300 ml su haznesi, uzun süre su takviyesine gerek kalmadan, işinizi bölmeden çalışma imkanı veriyor.

360 DERECE DÖNEBİLEN KABLO İLE RAHAT KULLANIM

Kablosu 360 derece dönebilen ütü, kullanırken size rahat bir hareket alanı veriyor.

Taban tasarımı akıllı buhar sisteminin kalitesiyle uyumlu olan Philips Perfect Care, farklı yapıda kumaşlarda ve kırışıklık düzeylerinde rahatlıkla etkili çalışıyor.  Hızlı ve etkili çalışmasıyla cihaz, yapmakla geçirilen zamanı azaltarak, kendinize zaman ayıracağınız daha bol süre bırakıyor.

STEAMGLIDE PLUS TABAN TEKNOLOJİSİ

SteamGlide Plus tabanı ile ütü çizilmeye karşı ekstra dayanıklılık gösteriyor.

SteamGlide Plus tasarımı nedeniyle bu ütü, kumaşlar üzerinde rahat bir şekilde kayıyor ve kolayca ütülüyor. Üstün taban teknolojisi ile beğeni toplayan Philips ütü, akıllı buhar sistemi sayesinde çeşitli kumaşlara gereken buhar ve ısı gücünü otomatik olarak ayarlıyor.

PHILIPS GC3929/64 PERFECT CARE AKILLI BUHARLI ÜTÜ 1 ŞUBAT 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ:

Philips GC3929/64 Perfect Care akıllı buharlı ütü fiyatı: 1.399  TL