Ekonomi

Bu yöntemleri uygulayanların borçları sıfırlanıyor! Bilmeyen çok pişman olacak!

Borcu olanlar kara kara bu borçların nasıl kapanacağını araştırıyor. İşte uzmanlardan borçları olan vatandaşlara verilen öneriler!Bu hususta uzmanlardan birtakım öneriler geldi

Borcu olan vatandaşlar borçlarını nasıl sıfırlayacaklarını düşünüyorlar. Bu hususta uzmanlardan birtakım öneriler geldi. İşte bu yöntemleri kullanarak borçlarınızdan kurtulabilirsiniz.

İşte haberin detayları…

Milyonlarca vatandaşın borç sarmalından kurtulması için, bütçeyi planlamak ve ödemelerini sıralamak gibi bazı yöntemler sıralanıyor.

DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIN BORÇ SARMALINDAN KURTULMA YÖNTEMLERİ

Milyonlarca kişinin kredi kartı ve banka kredileri gibi borçlarından kurtulmak için her zaman aradığı bazı çözümler aramaktadır. Özellikle dar gelirli vatandaşlar borç sarmalından kurtulmak için ciddi bir çaba içine girmek zorundalar. Bu sarmaldan kurtulmanın en iyi yöntemi bütçeyi iyi planlamaktan geçiyor. İşte detaylar…

GELİR VE GİDERLERİNİZ İLE İLGİLİ PLANLAR YAPMALISINIZ!

Gelir ve giderlerinizi en ince ayrıntısına kadar incelemelisiniz ve ödemelerinizi bir sıraya koymak için bir plan yapmalısınız. Buna ek olarak da en yüksek borçtan başlayarak, en düşük miktara kadar borçlarınızı sıralayın ve özellikle kredi kartlarına asgari ödeme tutarını ödemelisiniz. Daha sonra ise en düşük miktardaki borçlarınızı mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kapatmaya çalışmalısınız.

TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLERDEN FAYDALANIN!

Borçlarınızdan kurtulmanın yanı sıra, bu halden ötürü yaşadığınız zorlukları azaltmak için öneriler de vardır. Örneğin, daha iyi bir bütçe yönetimi için teknolojik çözümlerden yararlanabilirsiniz. Kredi kartı ya da banka kredilerinin kapanmasını hızlandırmak adına, borçlarınızın ödeme planını hazırlamayı ve tüm ödemelerinizi zamanında yapmanız önerilir. Aynı zamanda, alacağınız borçları kontrol altında tutmak ve gelecekteki borçlanmalarınıza dikkat etmek için de kredi skorunuzu sıklıkla kontrol etmeyi unutmayın. Bu yöntemleri uyguladığınızda borç sarmalından kurtulmak için doğru adımları atmış olacaksınız. Bununla beraber her zaman profesyonel yardım alabilirsiniz. Kredi kartı veya banka kredilerinizi kontrol altına almak için bir uzmana başvurarak, borçlarınızı kontrol altına almanın en iyi yollarından biri olacaktır.

YAPI KREDİDEN FATURA KARŞILIĞINDA 150 TL!

Hayat pahalılığının ve enflasyonun yükselmesi ile birlikte vatandaşlar için destek kampanyaları peş peşe gelmeye devam ediyor.

Ay sonu ile birlikte gelen yüklü miktarda faturalar vatandaşları bir hayli zorluyor. Bankalardan gelen kampanyalara ek olarak Yapı Kredide bir kampanyasını duyurdu. Müşterilere özel duyurulan kampanya ile birlikte mutlu olan vatandaşı sevindiren bir açıklama geldi. Yapılan bu kampanya ile bir yandan faturanızı ödeyip bir yandan da ödeme desteği alabilirsiniz.

Yapı Kredi duyurusunu yaptığı kampanyaya ait ayrıntıları resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Yapılan paylaşım ile 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 100 TL puan kazanabilirler. Kampanyanın ayrıntılarına göre 11 Ocak 2023 ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında vereceğiniz 3 yeni otomatik fatura ödeme ile kampanadan yararlanılabilir.

Emekli bayram ikramiyelerinde görülmemiş zam! 1.100 TL tarih oldu! 2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Bankada çalışmak isteyenlere müjde! Lise mezunuysanız hemen başvurun! İş Bankası 5 ilde personel arıyor!