Kent Haberleri

Bucak'ta park alanları düzenleniyor!

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü park alanlarında yeni bir düzenleme yapıyor. Parklarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, " Bucak Belediyesi olarak 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz." dedi.

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklara spor aletleri yerleştirildi. 


Spor salonlarına gidemeyen ya da açık havada spor yapmak isteyenler Park Bahçeler Müdürlüğünün yerleştirdiği spor aletlerine gidebiliyor. Sağlıklı toplumun sağlıklı bireylerden oluştuğunu vurgulayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu yaptığı açıklamada: "Bucak Belediyesi olarak yerel yönetim sorumluluklarımızın ötesinde 'önce insan' felsefesiyle hareket ediyoruz. 


Bucaklı vatandaşlarımızın isteklerini, ihtiyaçlarını ve mutluluklarını ön planda tutuyoruz. Bu anlamda, spor aletlerini parklarımıza yerleştirerek kent yaşamının yoğunluğunda, yeşilliğin ortasında, çiçekler arasında vatandaşlarımız spor yapma keyfini yaşasın istedik. Özellikle kadınlarımız komşularıyla birlikte spor yapmaya gelip hem zinde kalıyor hem de sosyal terapi imkanı buluyor."Her Takım, Uzun yürüme, bel kıvırma, bisiklet, bel esnetme, mekik ve bacak çalıştırma aletlerinden oluşmakta olup, açık ihale ile aldığımız 25 takım spor aleti, Fatih Mahallesi Yıldız Parkı, Osman Gazi Parkı ve 1612 sokakta ki parkımıza, Yeni Mahallede, Şehit Hüseyin ASLAN Parkı, Bağaltı Parkı, Çamlıca Mahallesi Çamlıca Parkına, Pazar Mahallesi Efendiler Parkına, Konak Mahallesi Hasan Konu Parkına ve Hükümet Parkına, Mehmet Akif Mahallesi, Mehmet Akif Parkı, Stadyum Parkı, Atatürk Parkı ve 2504 Sokakta bulunan parka, Yetmiş Evler Mahallesi, Toki Parkına ve Toki Evlerine, Mimar Sinan Mahallesi, Mimar Sinan Parkına, Oğuzhan Mahallesi Dere Boyuna Mehmet Aktif Mahallesi Yürüyüş Yoluna, Montajı tamamlandı. Park Bahçeler Müdürlüğünün parklara yerleştirdiği spor aletlerini güvenle kullanan vatandaşlar, özellikle sabah saatlerinde spor yaparak gün boyu zinde kaldıklarını belirttiler. 


Burdur Gazetesi