Kent Haberleri

Bugün Babalar Günü mü? Babalar Günü'ne özel en anlamlı mesaj örnekleri neler? 

Haziran ayının en anlamlı günleri arasında yer alan Babalar Günü kutlamaları başladı. Bu anlamlı günü bir mesajla kutlamak isteyenler özel mesaj arayışına başladı. İşte Babalar Günü'nde atılacak en anlamlı mesajlar...Bu özel günde babasına anlamlı bir mesaj atmak veya sosyal medya hesabı üzerinden yapacağı paylaşımın altına anlamlı mesaj arayanlar araştırmalara başladı

Babalar Günü 18 Haziran Pazar günü yani bugün kulanılıyor. Bu özel günde babasına anlamlı bir mesaj atmak veya sosyal medya hesabı üzerinden yapacağı paylaşımın altına anlamlı mesaj arayanlar araştırmalara başladı. Babasının ya da baba gibi gördüğü kişileri Babalar Gününde mutlu etmek isteyen vatandaşlar duygularına tercüman olan mesajları sorguluyor. 

Bazı vatandaş içinden geçenleri yazarken bazıları ise bu konuda destek almak istiyor. İşte Babalar Günü'nde atılacak en anlamlı mesajlardan bazıları...

2023 EN YENİ BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 

Baba gibi insanın sırtını dayadığı başka ne olabilir ki? Sevgili babam, iyi ki varsın ve iyi ki benim babam sensin! Babalar günü benim için her gündür. Bu gününü kutlarım canım babacığım!
 
Seninle beraber, sağlık, mutluluk ve huzur her daim yanımızda olsun. Babalar Günü'n kutlu olsun benim biricik babacığım.

Bu dünyaya yine gelsem yine senin evladın olmak, yine sen benim babam ol isterim canım babam. Varlığına her daim şükrediyorum. Babalar Günün kutlu olsun.

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım, yakın dostum babacığım, Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

En zor durumlarda hepimizi sakinleştirdiğin için teşekkürler. Sen koşulda sarsılmaz desteğimiz oldun. Seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Hayattaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun sevgili babam.

Yaşantısıyla, ilkeleriyle bize hep güzel örnek olan sevgili babam. Senden uzakta olunca, senin değerini şimdi daha iyi anlıyorum. Babalar günün kutlu olsun, mutlulular bizimle olsun ellerinden öperim.
 
Sen güçlü bir çınar gibisin babaçığım. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç verirsin. Babalar günün kutlu olsun.

Yüreği koca adam, tek varlığım, biricik babam... babalar günün kutlu olsun.”

Baba” ne kadar güzel bir kelime. Özellikle sana o kadar çok yakışıyor ki babacığım, sen benim çok sevdiğim “babamsın” İiyi ki varsın, iyi ki bizimlesin. Babalar günün kutlu olsun.”

Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.  Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Tarım Kredi'den Kurban Bayramı kataloğu! Şölen Madlen çikolata 86 TL'ye, tereyağı 145 TL'ye, but 83 TL'ye düştü!

Dar gelirliler müjde! Sosyal destek ödemeleri peş peşe hesaplara yattı!