29 / 04 / 2024

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamada "Antalya Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesinin Konut Belirleme Kurası'nın 18 Eylül 2023 (bugün) saat 14.00’ de yapılacağı belirtildi.

TOKİ, Antalya'nın Alanya ilçesindeki konutlar için. "Konut Belirleme Kurası" yapılacağını duyurdu. Bu kapsamda Mahmutlar Mahallesi'nde 250 yeni konut projesi için düzenlenecek kura çekilişine dair bilgiler verdi.  TOKİ  tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, bu önemli etkinlik 18 Eylül 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Kura TOKİ'nin Youtube kanalından canlı izlenebilecek.

https://www.youtube.com/@TokiKurumsal/streams

ANTALYA TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

Kura çekiminden sonra yurttaşlar isim listelerini TOKİ'nin resmi internet adresi üzerinden öğrenebilecek. 

Antalya Alanya Mahmutlar Mahallesi'nde inşa edilecek olan 250 yeni konut projesi, TOKİ'nin yurtaşlara daha fazla konut erişimi sağlama misyonu kapsamında dikkat çeken bir adım oldu.  "Konut Belirleme Kurası," konut sahibi olmak için projeye başvuranların adil bir şekilde konutları belirlemelerine olanak tanıyacak ve süreci şeffaf bir şekilde yönetmeyi amaçlıyor.

Konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 25 Eylül 2023 – 20 Ekim 2023 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş AlanyaöŞubesi’nde imzalanacak.

Satışa çıkarılan konutlar yüzde 10 peşin ve 180 ay vade ile taksitlendirilecek olup peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecek.

Konut alıcısı, ev satış sözleşmesinin imzalandığı süreden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe de bulunmazken ve cezai şart ödemeksizin satış sözleşmesinden cayma hakkına sahip olacak.

Öte yandan, peşinat yatırarak satış sözleşmesi imzalayan hak sahipleri evin fiili teslimden önce herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkı bulunuyor.

 

Kredi kartı borcu olanlara son dakika şoku! Taksitlere sınırlama, faizlere yükseliş: Perşembe günü değişiyor! 

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı müjdeyi verdi: KPSS'den 60 puan almak yeterli! Personel alımları başlıyor...


Geri Dön