29 / 04 / 2024

Bülent Fidan: Fidanoğlu İnşaat seramik ile büyüyecek!

Bülent Fidan: Fidanoğlu İnşaat seramik ile büyüyecek!

Amaçlarının müşterilerine iyi bir hizmet vermek olduğunu söyleyen Fidanoğlu İnşaat firma yetkilisi Bülent Fidan, bunun için yeni concept mağazalarında hizmet vermeye başladıklarını açıkladı. Fidanoğlu İnşaat seramik ile büyüyecek...



Amaçlarının müşterilerine iyi bir hizmet vermek olduğunu söyleyen Fidanoğlu İnşaat firma yetkilisi Bülent Fidan, bunun için yeni concept mağazalarında hizmet vermeye başladıklarını açıkladı. Bu mağazada özellikle banyo grubu seramiklerinde birbirinden farklı ürünlere sahip olduklarını belirten Fidan, ağır sanayi bölgesinde yeni açtıkları concept mağazayla birlikte özellikle banyo grubundaki birçok alanda hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. 


Yeni mağazayla perakende sektöründeki başarılarını kanıtladıklarını belirten Fidan, Balıkesir ve bağlı ilçelerde bayilik çalışmalarının devam ettiğini, amaçlarının bayi kanalıyla daha fazla kişiye iyi hizmet verebilmek olduğunu aktardı. Yeni yerlerinin üç katlı ve 400 metrekarelik bir teşhir salonuna sahip olduğunu açıkladı. Teşhir salonunda müşterilerin istedikleri ürünü kurulu durumda görebildiklerini vurgulayan Fidan, "40 adet canlı teşhir sunuyor. Yeni yerimiz üç katlı ve 400 metrekarelik bir teşhir salonunu sahip. Teşhir alanında müşteriler istedikleri ürünü kurulu görebiliyor. Biz işimizi profesyonelce yapıyoruz. 


Müşterilerimizin her isteğine cevap veriyoruz, ürünlerimiz ise müşterinin alım gücüne göre, ucuzdan pahalıya her cebe hitap ediyor. İthal ürünlerimizle de müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi. Fidan, bu yıl 5 milyon TL ciro hedeflediklerini söyledi. 


Dünya Focus 



Geri Dön