30 / 04 / 2024

Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temeli 24 Kasım'da atılıyor!

Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temeli 24 Kasım'da atılıyor!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temelini törenle atacaklarını dile getirdi...




Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temelini törenle atacaklarını açıkladı. 24 Kasım'ın Manisa için çok özel ve önemli bir gün olacağını belirten Coşkun, saat 15.00'te Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası'nın açılışını yapacaklarını, saat 17.00'de de TOBB Manisa Bülent Koşmaz Fen Lisesi'nin temelini atacaklarını söyledi. Coşkun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da o gün Manisa'ya gelerek etkinliklere katılacağını dile getirdi. Muradiye Yolu, Çullu caddesinde 16 derslikli, 200 yataklı pansiyon ve spor salonunun da yer alacağı fen lisesi kompleksinin merhum Başkan Bülent Koşmaz'ın en büyük hayallerinden biri olduğunu belirten Coşkun, "Bunun için Ankara'da TOBB bünyesinde girişimlerini sürdürmüş, bu çalışmalarının neticesinde de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin finansını sağlayacağı Fen Lisesi'ni Manisa'ya kazandırmıştı" dedi.



Manisa'da Güçbirliği Platformu kuruldu

Manisa Ticaret ve Sanayi odası, Manisa Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Manisa Ziraat Odası ve Manisa'yı ve Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği, "Manisa İçin Güçbirliği" kurdu. Güçbirliği anlaşması, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törenle imzalandı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, birlikteliğin başlıca amaçlarının kıt kaynakların etkin kullanılmasını sağlamak, ortak sorunlara ortak akılla uygulanabilir çözümler üretmek, ilin gelişmesi için projeler yapmak, Manisa'nın marka kent haline gelmesi için çalışmak olduğunu söyledi. Coşkun, "El ele vererek yapacağımız çalışmalarla Manisa'da değişimin ve gelişimin öncüsü olmalıyız. Bir araya gelerek güçbirliği protokolüne imza attık" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön