29 / 04 / 2024

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin satın aldığı, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi şeklinde  kullanılan tarihi Bulgur Palas binası, kültür-sanat ve turizm alanında hizmete açılacak biçimde düzenlenecek.
Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye üst yöneticileriyle Bulgur Palas'ta bazı incelemeler yaptı.

Bulgur Palas taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

Burada önemli açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bulgur Palas'ın tarihine ilişkin önemli bilgiler verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bulgurlu diye bilinen bu köşkün, kültür, sanat, müze ve birtakım hizmet sektörüne dönük de turistlere ve İstanbul'u ziyaret edenlere açılacak olması, bizim için gerçekten çok gurur verici bir an oldu. Burası sosyokültürel alan olarak tanımlı zaten imar planlarında. Burası umuyoruz ki hem İstanbul'un bir gezi durağı hem İstanbul'un iyi izlendiği bir alan olacak. Terasından 360 derece İstanbul'un tarihi yarımadasını görebiliyorsunuz." diye konuştu.

Bulgur Palas taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

Toplam 6 bin 500 metrekare arsa içerisinde 3 bin 600 metrekare kapalı alana sahip Bulgur Palas'ı 32 milyon Türk Lirası'na aldıklarını belirten Ekrem İmamoğlu, Bulgur Palas'taki çalışmaları yaz sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. 

 

Tarihi Bulgur Palas satışa çıktı!


Geri Dön