28 / 04 / 2024

Bulut İnşaat kampanyaları!

Bulut İnşaat kampanyaları!

Firma: Bulut İnşaat

Bulut İnşaat bugüne kadar gerçekleştirdiği bütün kampanyalarını tekrar başlatıyor. 3 çocuklu aileleri, şehit ailelerini, engellileri, emeklileri de ilgilendiren birçok alternatifin bulunduğu Bulut İnşaat kampanyalarının detayları haberimizde...




Bulut İnşaat  tarafından sınırlı sayıda daireler için 01.09.2013 tarihine kadar geçerli kampanya fırsatları sunuluyor. Kampanya Esenyurt projelerini, Bahçeşehir projelerini, Tekirdağ projelerini ve Kıbrıs projelerini kapsamına alıyor.


Bulut İnşaat'da daire fiyatları 1 oda 1 salon için 55 bin TL, 2 oda bir salon için 95 bin TL, 3 oda 1 salon için 120 bin TL olarak belirtiliyor. 


Kampanya süresince 3 çocuklu aileler ve emekliler yüzde 33, indirim ile konut satın alma  fırsatına sahip oluyor.  Bulut İnşaat  engelli vatandaşları  ve şehit ailelerini de unutmuyor. Şehit ailelerine  yüzde 50, engelli vatandaşlara ise yüzde 30 indirim sunarak destek veriyor. Ayrıca günde 10 TL karşılığında daire sahibi olma fırsatı ya da eski daireni getir yeni residence daireni götürme imkanı da Bulut İnşaat kampanyaları tarafından sağlanıyor. 



Telefon: 444 2 561

Web adresi: www.bulutinsaatyapi.com

Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön