27 / 04 / 2024

Bulut İnşaat 3. çocuk sözüyle iki haftada 500 konut sattı!

Bulut İnşaat 3. çocuk sözüyle iki haftada 500 konut sattı!

Başbakan Erdoğanın en az üç çocuk yapın sözünden yola çıkan Bulut İnşaat, 3 çocuklu olan ya da 3 çocuk sözü veren ailelere yüzde 33 indirim yaptı. İki haftada 500ün üzerinde konut satıldı



Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın en az üç çocuk isteğinden yola çıkarak kampanya başlatan Bulut İnşaat, 612 daireden 500ünü 2 haftada sattı. Başbakan Erdoğanın sık sık tekrarladığı En az üç çocuk yapın sözlerine destek vermek için kampanya başlatan Bulut İnşaat, 3 çocuk sahibi olan veya 3üncü çocuğa sahip olacağına söz veren çiftlere yüzde 33 indirim fırsatı sundu. Başbakan Erdoğanın 3 çocuk çağrısından esinlenen Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 3 çocuklu aileler ve 3üncü çocuğa sahip olacağını taahhüt eden çiftlere Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva Gümüş City projelerinde yüzde 33 oranında indirim uyguladıklarını ve ilginin memnun edici olduğunu belirtti. Kampanyanın başlamasından bu yana toplam 612 daireden 500ün üzerindeki kısmını 2 haftada satttıklarını söyleyen Temel Bulut, lüks yaşam merkezlerinde bulunan 3+1 daireleri 3te 2si fiyatına sunansunduklarını ve ülkenin genç nüfusunun korunmasına katkı sağlamak amacıyla bu kampanyayı yaptıklarını söyledi. Bulut Hiç kr etmeden sadece Türkiyenin geleceğine yatırım yapmak adına böyle bir projeye imza atıyoruz dedi. Üç çocuklu ailelere ve 3üncü çocuğa sahip olacağına söz veren çiftlere yüzde 33 indirimle satılacak dairelerin, 3+1 ve 150 ile 199 metrekare arasında olduğunu söyleyen Bulut, kampanyayla ev alanların 150 metrekarelik konutları 165 bin lira yerine 110 bin liraya, 199 metrekarelik konutu da 207 bin lira yerine 139 bin liraya aldıklarını belirtti.

TEMe 2 dakika uzaklıkta

Depreme dayanıklı olarak dizayn edilen bu evlerin aynı zamanda çocukların sosyal yaşam alanları ve eğitim olanakları da göz önünde bulundurularak tasarlandığını vurgulayan Bulut Evviva projesi, içerisindeki spor sahaları, oyun alanları, yeşil alanlar, sinemalar ve yüzme havuzları ile evinizle birlikte büyük bir yaşam alanını da hayatınıza katıyor. Esenyurt bölgesindeki özel konumu sayesinde yeni bir yaşam stili sunan Evviva, TEM Otoyolu ve E5 karayoluna 2 dakika, Atatürk Havalimanına 17 km, alışveriş merkezlerine ise 5 dakika uzaklıkta diye konuştu. 

Projeler son teknolojiyle depreme dayanıklı yapıldı

Kampanyayı duyurduktan sonra büyük ilgi gördüklerini belirten Temel Bulut, insanların büyük kısmının üçüncü çocuğu zaten istediklerini böyle bir kampanyanın başlamasıyla da çocuk planlarını öne alanların bile olduğunu söyledi. Temel Bulut, kampanya dahilindeki Esenyurtta bulunan 110 bin metrekare inşaat alanına sahip Evviva Yaşam Merkezi projesinde toplam 758 daire bulunduğunu belirterek, proje bünyesinde bulunan bir alışveriş merkezi ve 174 odalı otel olduğunu da söyledi. Bulut Şirket olarak projenin yüzde 75ten fazla yeşil alanıyla betonlaşmanın da önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Evviva Yaşam Merkezinde lobi, güvenlik görevlileri ve bina çevresindeki belirli noktalarda kameralı güvenlik sistemiyle 24 saat koruma sağlanacak. Evviva Yaşam Merkezinin zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca hesaplandı ve proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı. Rekreasyon alanları, kapalı yüzme havuzu, spor merkezi, sauna ve şok havuzu, oyun salonu, kafeterya ve fitness center bulunan projede, özel amaçlı toplantı salonu da bulunmakta. Evviva Yaşam Merkezinde 4 sağlık personeli, 1 veteriner hekim, 11 güvenlik görevlisi, 8 temizlik elemanı ve 3 peyzaj elemanı çalışacak diye konuştu. Bulut, 2 bin 600 konutluk son projeleri olan Evviva Gümüş Cityde de açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanları, fitnes center, sauna, tenis kortu, voleybol sahası, koşu-yürüyüş ve bisiklet parkurları, kafeterya, kreş ve 24 saat güvenlik gibi donatılar bulunduğunu söyledi.

İbrahim Acar/Star 


Geri Dön